Ştiri agricoleSubvenţii APIA 2019

SUBVENȚII APIA: DATĂ LIMITĂ de înscriere în ASOCIAȚIE pentru CRESCĂTORII DE VACI

Încasarea subvenției mari pentru vaca de carne din rasa Aberdeen Angus este condiționată de înscrierea animalelor în evidențele Asociația Aberdeen Angus România. Reprezentanții organizației au publicat un anunț prin care fermierii sunt informați că ultima zi în care se mai pot înscrie cu animalele este de 1 aprilie 2019 pentru a beneficia de sprijinul cuplat (SCZ) pentru vaca de carne în 2019.

”Dacă aveți minimum 10 capete taurine Aberdeen Angus rasă curată sau preponderent rasă curată Aberdeen Angus (60%) și 40% metis cu rasa Aberdeen Angus și doriți să vă înscrieți în Asociația Aberdeen Angus Romania, vă rugăm să o faceți până în data de 01.04.2019.

Începând cu data de 01.03.2019 începem eliberarea adeverințelor necesare la APIA pentru accesarea Sprijinului cuplat în sector zootehnic pentru anul 2019 (SCZ 2019).

Pentru a putea beneficia și dumneavoastră de SCZ 2019, vă rugăm să ne contactați până în data mai sus menționată (01.04.2019).

Fermele înscrise după data de 01.04.2019, nu vor mai putea beneficia de adeverintă pentru SCZ 2019”, se arată în anunțul celor de la Asociația Aberdeen Angus România, organizația care deține Registrul Genealogic pentru această rasă de vaci de carne.

Vă reamintim că depunerea cererii unice la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură începe din 1 martie pentru anul în curs, iar sprijinul cuplat pentru vaca de carne se acordă exploatațiilor care dețin cel puțin 10 animale înscrise în RG.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!