Ştiri agricole

BĂRBAT STRIVIT DE TRACTORUL PE CARE ÎNCERCA SĂ ÎL REPARE!

Accident tragic în care un bărbat și-a pierdut viața fiind prins sub utilajul agricol, un tractor, pe care încerca să îl repare de unul singur. Agricultorul, în vârstă de 70 de ani, din comuna Morărești, județul Argeș, a fost strivit și nu a mai putut fi salvat.

Agricultorul a vrut să profite de vremea favorabilă de afară și să înceapă lucrările agricole de primăvară. Având un tractor de mică putere, bărbatul a ataşat o freză specifică motocultoarelor şi s-a apucat de lucru în propria grădină. La un moment dat, freza s-a agăţat cel mai probabil într-o rădăcină. Din câte se pare, bărbatul a forţat tractorul care nu era prevăzut cu cabină sau cadru de protecţie, iar acesta s-a răsturnat şi l-a prins pe bătrân sub el, scrie ziarulargesul.ro. 

Deci, se poate spune că tragedia s-a petrecut din cauză că bărbatul nu și-a luat niciun fel de măsuri de precauție în momentul în care a decis să meșterească la utilajul pe care îl avea în curte.

La faţa locului au intervenit o autospecială, un echipaj de descarcerare şi o ambulanță SMURD. Din păcate, medicii de pe ambulanţă, ajunşi la faţa locului, nu au mai putut face altceva decât să constate decesul.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!