Ştiri agricoleViaţa la ţară

INCENDIU VIOLENT: PESTE 100 DE ANIMALE AU ARS DE VII ÎNTR-O FERMĂ!

Oi și miei, arși de vii într-un incendiu violent Foto: ISU Brasov

Oameni rămași fără oi și miei cu o lună înainte de Paște după ce un incendiu violent a pus stăpânire pe grajdurile în care erau adăpostite animalele. Totul s-a întâmplat într-o gospodărie din localitatea Prejmer, judeţul Braşov, unde o turmă de 100 de oi, 11 porci și 10 găini nu au mai putut fugi din calea flăcărilor și au ars de vii.

În incendiu au ars, de asemenea, mai multe electrocasnice, aproximativ patru metri cubi de lemne dar și sute de baloți de paie și 7 anexe, informează Observatorul de Brașov. 

Până la sosirea pompierilor, focul cuprinsese o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați. Animalale n-au putut fugi din calea flăcărilor și au ars de vii, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja.

Pompierii au intervenit cu 5 autospeciale cu apă și spumă pentru stingerea flăcărilor. Au reușit să limiteze incendiul, înainte de a ajunge la locuința propriu-zisă dar și la alte anexe gospodărești. De asemenea, aceștia au reușit să salveze 4 bovine, un câine și zeci de găini.

Până la acest moment, cauzele care au dus la izbucnirea incendiului sunt necunoscute.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!