Ştiri agricoleStrategii de afaceri

Agra Asigurări a lansat AgraSat, o aplicație care oferă fermierilor imagini din satelit cu terenurile asigurate

Agra Asigurări a lansat aplicația Agrasat

Vești bune pentru fermierii români! Agra Asigurări, cel mai important asigurator agricol din România, a recepționat cerințele prevăzute în Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020 prin Submăsura17.1 și anunță subscrierea de polițe care îndeplinesc toate condițiile necesare accesării acestei subvenții nerambursabile.

Fermierii pot beneficia de această subvenție dacă încheie o poliță de asigurare care respectă criteriile de eligibilitate. Cererea de finanțare se depune la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.

Mai mult decât atât, Agra Asigurări a lansat și un portal dedicat clienților săi, portal prin care aceștia își pot administra și vizualiza documentele, dar unde se pot bucura și de avantajele aplicației AgraSat.

AgraSat este un serviciu inovativ și gratuit oferit de Agra Asigurări, care oferă fermierilor imagini din satelit cu privire la evoluția vegetației pe parcelele asigurate. Imaginile spațiale dezvăluie diferențe în dezvoltarea vegetației, care nu sunt vizibile cu ochiul liber. Aceste informații pot fi un îndrumător valoros pentru fertilizare, planificarea calendarului recoltării etc. Fermierul poate compara evoluția vegetativă pe diferite zone într-o singură parcelă sau poate compara progresul vegetativ al unei culturi aflate pe parcele diferite.

Persoanele interesate pot lua legătura direct cu managerii regionali listați mai jos sau cu firmele de brokeraj partenere. Informații asupra produselor, precum și cereri de ofertă le găsiți pe site-ul www.agraasigurari.ro.

Zona Vest. Ladislau Szekely: 0738 847 694, [email protected]

Zona Nord. Dănuț Ioan Berindean: 0738 863 533, [email protected]

Zona Sud. Andrei Trofin: 0730 093 357, [email protected]

Zona Sud-Est. Eugen Cîrstea: 0736 140 105, [email protected]

Zona Sud-Vest. Cosmin Vlad: 0725 681 330, [email protected]

Zona Est. Dragoș Dancă: 0725 681 733, [email protected]

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!