• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Mesaje de Paște fericit 2024. Cele mai frumoase urări și SMS-uri de Învierea Domnului

    agrointeligenta.ro -

    Mesajele de Paște 2024 sunt cel mai frumos mod de a transmite Lumina Învierii Domnului tuturor celor dragi. Sub formă de urări, de felicitări sau sms, gândurile bune din aceste zile trebuie împărtășite la fel ca Miracolul Mântuitorului Iisus Hristos care s-a jertfit pe cruce din Dragoste pentru oameni.

    Ideile pentru mesajele de Paște pot fi uneori dificil de găsit în aceste zile în care pregătirile și mai apoi timpul petrecut în familie trebuie să aibă prioritate. De aceea ne-am propus să vă ajutăm cu câteva modele de mesaje de Paște, cele mai frumoase urări, felicitări și SMS care vorbesc despre Învierea Domnului.

    Mesaje de Paște 2024

    Mesaje de Paște 2024: Hristos a înviat dăruindu-ne o nouă viață, ca fiecare dintre noi să știe să își prețuiască existența și să bucure de ea. Paște fericit!

    Mesaje de Paște 2024:  Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viața și să vă aducă renașterea credinței, speranței și bucuriei cu bunătate și căldura în suflet. Hristos a înviat!

    Mesaje de Paște 2024:  Sărbătoarea Învierii Domnului binecuvântată de Lumina sfântă să aducă sentimente calde, bogație sufletească și bunăstare într-un ou înroșit de iubire și într-un cozonac delicios precum voia bună!

    Urări de Paște 2024

    Urări de Paște 2024: Hristos a înviat! Sărbătoarea Învierii Domnului binecuvântată de lumina sfântă să aducă sentimente calde, bogăţie sufletească şi bunăstare într-un ou înroşit de iubire şi într-un cozonac delicios precum voia bună.

    Urări de Paște 2024: Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!

    Urări de Paște 2024: O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aromă bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primăvară şi al tău! Paște fericit!

    Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumină vine din inima fiecăruia. Paște fericit!

    Mesaje creștine de Paște 2024

    Mesaje creștine de Paște 2024: Iubește, iartă, cum EL te-a învățat,/Crede și uită tot ce-ai îndurat./EL ți-e Lumină, căci EL te-a creat./Să nu uităm, numai EL ne-a salvat,/Hristos a înviat!

    Mesaje creștine de Paște 2024: Iisus să îți ierte păcatele, lacrimile Maicii Domnului să îți spele necazul din suflet, Lumina Învierii să îți readucă speranța. Hristos a înviat!

    Dumnezeu să vă ofere un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas și un răspuns la fiecare întrebare. Paște fericit!

    Mesaje de Paște în spririt religios 2024

    Noaptea Sfântă a Învierii să vă lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curaţi, mai înţelegători şi mai apropiaţi de Dumnezeu! Un Paşte fericit alături de cei dragi!

    Un înger blând din cer coboară, Se roagă-n taină, apoi zboară. De-acolo sus el ne trimite: Un zâmbet blând, o rază caldă Şi trei cuvinte: Hristos a Înviat!

    Mesaje de Paște, felicitări pentru familie și prieteni 2024

    Mesaje de Paște 2024: Oul înroșit, mielul rumenit, cozonacul crescut, Paște fericit! Fie ca această sărbătoare să vă aducă multă nădejde și pace în case și în viață!

    Mesaje de Paște 2024: Mi-aș și dorit să petrecem Paștele împreună. Deși știu că nu e posibil, vă voi fi alături cu sufletul și fie ca speranța Învierii să ne aducă aproape în curând! Paște fericit vă doresc din suflet!

    Mesaje de Paște 2024: Pentru unii, Paștele este momentul de întregire a familiei, în care își doresc pace și bucurie. Pentru alții, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de școala. Pentru mine e pur și simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtășesc cu voi. Paște fericit!

    Mesaje de Paște 2024: Lumina și căldura Paștelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze mințile, să ne deschidă inimile spre iubire, credință, iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumusețea tuturor lucrurilor care ne înconjoară și să daruim iubire celor dragi. Paște fericit!

    Mesaje de Paște 2024: În noaptea de Înviere clopotele bat,/Iar eu îți spun cu drag: Hristos a Înviat!

    Mesaje de Paște pentru persoana iubită 2024

    Pomii înfloriți, florile proaspăt deschise și cântecul zglobiu al păsărilor, cu toate îmi șoptesc că a sosit Paștele. Îți simt sufletul cald și aproape cu prilejul fiecărui Paște, dar și a fiecărei zi din viață. Paște fericit!

    Poate o să ţi se pară complet lipsit de originalitate, dar ştii că vorbele simple sunt şi cele mai frumoase. Te iubesc! Hristos a înviat!

    M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte!

    Mesaje de Paște pentru colegi, vecini și cunoștințe

    Azi, în zi de sărbătoare să coboare în casa ta liniștea și pacea. Paște Fericit!

    Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ți aducă cele 4 taine divine: Încredere, Lumină, Iubire, Speranță. Paște fericit!

    Paștele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoiește în fiecare primăvară. Fie că promisiunea de Paște să îți umple inima de pace și bucurie! Paște luminos!

    Învierea Domnului să vă sporească sănătatea și belșugul, să vă împlinească gândurile și speranțele. Paște Fericit!

    Clopotele Învierii să vestească o primăvară frumoasă, încărcată de bucurii și de speranțe, energie nouă și lumină caldă. Vă dorim din suflet să aveți parte de minuni și să prețuiți momentele frumoase alături de cei pe care îi iubiți.

    Mesaje de Paște în versuri 2024

    În noaptea Învierii, când clopotele bat,
    Cu lumânări aprinse, cu sufletul curat,
    Să spunem împreună…
    Hristos a înviat!

    Mesaje de Paște în versuri: În copaci prin vechi coroane/Seve urcă în artere/S-ar părea că-n țevi de orgă/Suie slava de-nviere.

    Mesaje de Paște în versuri: Un gând curat, un miel împănat, un ou înroșit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Învia!

    Mesaje de Paște în versuri: Taina învierii…ce nu am da să o primim,/Doar prin iertare și iubire o găsim,/Un gând curat și luminat, afară clopotele bat,/Hristos a înviat!

    Mesaje de Paște în versuri: Iepurașul mustăcios/E de Paște norocos,/Nu-ți lasă cadou în ghete,/Are el alte secrete:/Pască, oul înroșit, cozonac, mielul fript/Și un Paște Fericit!

    Mesaje de Paște în versuri: În noaptea Învierii, cand clopotele bat,/Cu lumânări aprinse, cu sufletul curat,/Să spunem împreună…Hristos a înviat!

    Mesaje haioase de Paște 2024

    Mesaje haioase de Paște: Să-ți fie viața pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui miel, colorată ca un ou de Paște și luminoasă ca Ziua Învierii!

    Mesaje haioase de Paște: Paște mielul fericit,/Oul șade înroșit,/De rușine s-a scumpit,/Iar iubitul iepuroi/Să-ți aducă euroi,/Fericire, sănătate, mult noroc și spor în toate.

    Mesaje haioase de Paște: 16 iepurași: 8 se spionează,/5 sunt la somnic și frumos visează,/2 mai albiori dau cadou de Sărbători,/Iar ultimul a citit: Un nou Paște fericit!

    Mesaje haioase de Paște: Umblă veste-n tot orașul cum că vine iepurașul/Să v-aducă pe-nserat/Paște bun și Luminat!

    Mesaje haioase de Paște: Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate.

    Mesaje haioase de Paște: Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari!

    Mesaje haioase de Paște: De Paşte să iei de poftă, nu să mănânci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame.


    Te-ar mai putea interesa

    Mușcate: plantare, îngrijire, înmulțire Făinarea la măr. Semnele atacului, combatere Ouăle maronii vor fi înlocuite în magazine de ouăle albe. Fenomenul, explicat de fermieri

    Ultimele știri

    Ministrul Agriculturii din Ucraina a demisionat din cauza acuzațiilor de corupție Comerțul agroalimentar al UE – creștere pozitivă. Excedent comercial de 5 miliarde de euro Polițiștii au prins trei hoți de vaci. Animalele furate au fost returnate fermierului