Ştiri agricoleSubvenţii APIA 2019

Funcționarii APIA, program special până pe 15 mai. Sâmbăta și duminica, zile lucrătoare

Decizie la APIA privind subvențiile fermierilor! Pentru a veni în sprijinul fermierilor care nu au reușit să depună până în prezent cererea unică, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) anunță că activitatea la toate centrele se va desfășura și în weekend, sâmbăta și duminica, până pe data de 15 mai, inclusiv.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) reamintește fermierilor care nu au depus încă cererea unică de plată că sunt așteptați să se prezinte la Centrele județene/locale APIA, în vederea depunerii cererii.

”Pentru a veni în sprijinul fermierilor, centrele județene și locale ale APIA vor lucra în fiecare zi, inclusiv sâmbata și duminica, până la data de 15 mai 2019”, se arată într-o comunicare oficială a APIA.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că în perioada 1 martie – 3 mai 2019, în cadrul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plată, a fost depus un număr de 684.495 de cereri, pentru o suprafaţă de 5.036.328 de hectare.

Sprijinul financiar este finanţat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!