Ştiri agricoleSubvenţii APIA 2019

APIA: STADIUL SUBVENȚIILOR PÂNĂ LA 7 MAI!

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) anunță care este stadiul subvențiilor până miercuri, pe 7 mai. Potrivit unui comunicat remis către Agrointeligența-AGROINTEL.RO, APIA anunță că în perioada 1 martie – 7 mai, în cadrul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plată, a fost depus un număr de 724.801 de cereri, pentru o suprafaţă de 5.884.307 de hectare.

Pentru a veni în sprijinul fermierilor toate centrele județene și locale APIA își vor desfășura activitatea zilnic, până în data de 15 mai 2019, inclusiv sâmbăta și duminica.

Mai mult, în unele județe s-a anunțat că în ultima zi de depunere a cererilor de plată programul de lucru se va prelungi până la ora 24.00. Atenție însă! Conform informațiilor obținute de noi de la APIA Central fiecare județ este liber să se organizeze astfel încât să poată prelua cererile de la fiecare beneficiar al subvențiilor. Așadar este indicat să sunați la centrul APIA de care aparțineți să vă asigurați că funcționarii care se ocupă de dosarul dumneavoastră lucrează în afara programului de lucru!

Sprijinul financiar este finanţat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!