Creșterea animalelorŞtiri agricoleViaţa la ţară

CRIMĂ ÎNTRE CIOBANI: TÂNĂR ÎNJUNGHIAT DIN CAUZA LOCULUI DE PĂȘUNAT!

Cioban cu oile
Foto: opiniatimisoarei.ro

Cearta pe locul de pășunat a dus la crimă! Lipsa pășunilor sau închirierea abuzivă a unor astfel de terenuri ajung să atingă cote dramatice între ciobani.

La Stulpicani, judeţul Suceava doi ciobani s-au certat de la locul de păşunat iar unul a scos cuţitul, potrivit www.ziarulevenimentul.ro. Ciobanul înjunghiat, un bărbat de 42 de ani, din judeţul Neamţ, a fost găsit în agonie de o localnică, sub gardul casei sale. Femeia a sunat speriată la 112. Bărbatul rănit a fost transportat la spitalul din Gura Humorului, de unde a fost transferat la Spitalul Judeţean Suceava. El a fost diagnosticat cu abdomen acut chirurgical, plăgi înjunghiate epigastru în zona renală dreaptă şi cu şoc hemoragic. După câteva ore de la internare, ciobanul rănit a decedat.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în urma unui conflict spontan persoana vătămată a fost înjunghiată de către un individ de 58 ani, din oraşul Frasin. Agresorul este şi el ciobani şi deţine o stână de capre, în pădure. Cei doi s-au certat de la locul de păşunat al animalelor.

Cercetările în acest caz au fost preluate de către un procuror criminalist din cadrul Parchetului Tribunalului Suceava, cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor. Criminalul, pe nume Costel Şestac, a fost arestat ieri.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!