Furaje, seminţe, îngrăşăminteIMPORTANTŞtiri agricole

ORZOAICA renaște cu produsele AGRO-EST MUNTENIA. FERMIERUL TUDOREL TUFAN – SPOR DE 1.200 KG/HA!

Orzoaica este o cultură iubită în zona de sud a României. Fermierii așteaptă an de an perioada recoltatului pentru a vedea cât profit le intră în buzunar, după luni întregi de muncă. Iar recordurile înregistrate la cerealele păioase în ultimii ani i-au făcut pe tot mai mulți agricultori să aleagă această cultură.

Marius Găina, din Teleorman, a pus în toamnă 20 de hectare de orzoaică, dar vremea i-a cam stricat planurile. Astfel, răsărirea a fost neuniformă. A fost însă salvat de Plyaminol, biostimulatorul-minune de la Agro-Est Muntenia – Agroest.ro. Aminoacizii din Plyaminol au ajutat plantele să revină la un verde sănătos. (VEZI – DETALII PRODUS PLYAMINOL).

Tot în Teleorman, la Traian, Tudorel Tufan a aplicat GroPlan A (VEZI – DETALII PRODUS GROPLAN A) prima data, pentru a salva cultura de orzoaică, sfătuit de specialiștii Agro-Est Muntenia. Și nu a greșit, pentru că a observat o creștere accentuată a plantelor după doar câteva zile. GroPlan A a făcut parte din tratamentul 2 al lui Marius Găina, alături de Evergreen (VEZI – DETALII PRODUS EVERGREEN). Rețeta aplicată la recomandarea Agro-Est Mutenia a făcut minuni. Iar sporul de producție se anunță impresionant: până la 1.200 de kilograme pe hectar.

O producție de 7 tone la hectar așteaptă Tudorel Tufan. După Plyaminol a folosit Omex Bio (VEZI – DETALII PRODUS OMEX BIO), un produs cu azot, fosfor, potasiu, extract de alge marine și micro și macroelemente necesare plantelor. 2 litri de Omex Bio pe hectar au fost de ajuns pentru ca lanul să arate impecabil. Tudorel Tufan se felicită pentru alegerea făcută, bazată atât pe sfaturile specialiștilor Agro-Est Muntenia, cât și pe mărturiile celor care au folosit în trecut rețeta câștigătoare la orzoaică.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!