• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Importatorul oficial al tractoarelor Versatile a venit în sprijinul fermierului Marian Preda!

    Oana Timar -

    Agrointeligența – AGROINTEL.RO SE IMPLICĂ ÎN REZOLVAREA PROBLEMELOR FERMIERILOR! Cazul fermierului Marian Preda care a cumpărat două tractoare de la dealerul Agri Alianța și căruia, când utilajele i s-au stricat, nu i s-a făcut servisarea, este în curs de rezolvare! Nu cu implicare din partea companiei Agri Alianța, ci din partea importatorului unuia dintre cele două tractoare.

    CITIȚI ȘI: SUPĂRAREA unui FERMIER CARE ȘI-A LUAT TRACTOR NOU: ”DE 8 LUNI NU MI-L REPARĂ, DEȘI E ÎN GARANȚIE!”

    După ce la finele săptămânii trecute, Agrointeligența – AGROINTEL.RO a prezentat, în exclusivitate, problemele cu care se confruntă fermierul Marian Preda care și-a cumpărat două tractoare pe care nu le poate folosi în campania de recoltat, o echipă a companiei care aduce în România tractoarele Versatile s-a deplasat ieri și astăzi în ferma din Costieni, comuna Ziduri, județul Buzău, pentru a asigura asistența tehnică necesară. Un gest de un profesionalism rar întâlnit având în vedere că importatorul Versatile nu este cel care a încheiat contractul cu agricultorul și nici nu are, astfel, obligația de a se implica direct. Totuși, cei de la AGRO INTERBRANDS SRL și AIB EUROPE au considerat să se implice din spirit de omenie, din colegialitate într-un sector cu multe probleme și în care fermierii sunt mereu puși în fața unor situații greu de gestionat pe cont propriu.

    Remus Nistor (dreapta), alături de fermierul Marian Preda, în fața tractorului Versatile

    Remus Nistor, coordonator Departament Tehnic la AGRO INTERBRANDS SRL și AIB EUROPE, importatorul oficial al brandului Versatile în România, s-a aflat ieri, dar și astăzi, alături de colegi, în ferma lui Marian Preda. Remus Nistor este și cel din partea căruia Agrointeligența –  AGROINTEL.RO a primit o poziție corporate în tot cazul prezentat, asta deși importatorul nu este cel care are contract cu fermierul, ci dealerul Agri Alianța. Vă reamintim că printr-un împrumut bancar pe care l-a contractat pe firma sa, fermierul Marian Preda a cumpărat în aprilie anul trecut două tractoare de la Agri Alianța – un tractor nou de la Kubota și un tractor second-hand marca Versatile. Pentru ambele, fermierul a primit garanție doi ani sau 2.500, respectiv 2.000 de ore de lucru.

    ”Am luat legătura cu dumnealui (cu fermierul Marian Preda – n.r.), rugându-l să îmi împărtășească istoricul tehnic și eventualele probleme cu tractorul Versatile, probleme ce îl împiedică să folosească tractorul în condiții optime de randament”, ne-a spus reprezentantul importatorului oficial al brandului de tractoare Versatile.

    După ce fermierul a pus la dispoziție informațiile solicitate, un tehnician al AIB Europe s-a deplasat ieri, luni – 1 iulie, în ferma lui Marian Preda pentru a evalua situația și pentru a efectua o constatare tehnică pentru o eventuală comandă de piese ce trebuie înlocuite. ”În paralel am verificat cu producătorul status-ul acestei unități, vis-a-vis de perioada de garanție și vă pot confirma că acest tractor nu se află în perioada de garanție fiind înregistrat în baza de date a acestuia pe numele fostului proprietar. Totuși am luat decizia, cunoscând provocările fermierilor din ziua de azi, să limităm implicarea financiară a domnului Preda Marian în această situație”, ne-a transmis Remus Nistor, coordonator Departament Tehnic la AGRO INTERBRANDS SRL și AIB EUROPE, importatorul oficial al brandului Versatile în România.

    Reprezentanții Versatile în România n-au primit solicitare de piese din partea Agri Alianța

    ”Un ultim aspect ce vreau să îl ating este că noi nu am fost contactați niciodată de către niciun reprezentant al SC AGRIALIANTA SRL în vederea furnizării către dumnealor de piese Versatile. Am luat această poziție pentru că nu vrem ca fermierii să facă o confuzie între fostul SC AGRIALIANȚA SRL și noul AIB EUROPE, dealer Versatile. Dorim ca imaginea Versatile în România să fie una corectă și reală și nu una bazată pe un exemplu negativ oferit de o lipsă de implicare din partea unora sau altora”, a mai spus reprezentantul importatorului oficial al Versatile în România.

    Alături de posesorii de Versatile din România!

    Vreau să închei cu o precizare că nu dorim sub nicio forma obtinerea de foloase de pe urma acestui caz nefericit, dar nici nu vrem sa se înțeleagă că posesorii de produse Versatile sunt lăsați de izbeliște”, a concluzionat Remus Nistor, coordonator Departament Tehnic la AGRO INTERBRANDS SRL și AIB EUROPE.


    Te-ar mai putea interesa

    Când se plantează roșiile în grădină – calendar ANM a emis o alertă meteo de vijelii și averse torențiale în 18 județe până joi dimineață Vremea de schimbă radical. Șefa ANM anunță ploi și temperaturi cu minus

    Ultimele știri

    Raport EFSA: Carnea de pasăre și ouăle produse în România sunt sigure pentru consum! John Enoiu, Naturevo – La ce să fie atenți fermierii după valul de ploi și temperaturi scăzute Adrian Pintea, MADR, anunț despre plata subvențiilor APIA