Creșterea animalelorŞtiri agricole

Oier ajuns în spatele gratiilor după ce a înșelat alți ciobani

Și-a înșelat colegii-oieri și a ajuns după gratii! La data de 1 iulie polițiștii Biroului de Investigații Criminale l-au prins și reținut pe un tânăr de 27 ani, din Viişoara, județul Bistrița pe care îl cercetează pentru comiterea unei înșelăciuni.

Din investigațiile efectuate, citate de www.ziardebistrita.ro, a rezultat faptul că, în cursul lunii martie 2018, ar fi indus în eroare două persoane din Băile Olăneşti, județul Vâlcea, cu privire la faptul că este beneficiarul unui proiect şi urmează să primească un sprijin financiar în sumă de 48.000 euro. Tânărul le-a convins pe cele două să-i vândă 216 ovine, în schimbul sumei de 28.000 euro, bani pe care nu i-a achitat până în prezent.

Față de bistrițean a fost dispusă măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă de Biroul de Investigaţii Criminale în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale și recuperării prejudiciului.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!