RECOMANDĂRIŞtiri agricoleUtilaje și tehnologii

Pyxides de la Adama, un produs excepțional împotriva buruienilor. Se aplică la porumb până în faza de 9 frunze

Buruienile sunt printre cei mai duri inamici ai fermierilor din țara noastră. An de an, agricultorii români care vor performanță trebuie să fie bine informați când aleg erbicidele, pentru a le da plantelor libertatea de a crește și de a avea o producție cu un profit semnificativ. Cu Adama, agricultorii câștigă lupta cu buruienile întrucât compania are un portofoliu larg, iar printre produsele care combat cel mai bine atât monocotiledonatele, cât și dicotiledonatele se află Pyxides. Acest erbicid a fost creat pentru combaterea postemergentă a buruienilor din cultura de porumb și are în compoziția sa nicosulfuron, dicamba și mesotrione.

Se poate aplica până în faza de 9 frunze

Pyxides are o selectivitate ridicată și tocmai de aceea poate fi aplicat din faza de două frunze și până în cea de 9 frunze. Adama are recomandări pentru aplicarea Pyxides în funcție de gradul de îmburuienare. Pentru o infestare moderată cu buruieni, se va o doză de 0.4-0.56 kg / ha. Pentru infestare predominantă cu specii perene, se va aplica doza maximă de 0,6 kg/ha.

Fiind un produs granulat, aplicarea se va face întotdeauna împreună cu adjuvantul Adigor, pe bază de ulei, care vine la pachet alături de Pyxides.

Acest tratament s-a făcut și pe un lot demonstrativ din județul Timiș. Pe o parcelă s-a aplicat Pyxides, pe o alta s-a lăsat terenul netratat. Diferența a fost remarcabilă.

Unde nu s-a aplicat, este o mare de buruieni, toate buruienile posibile. Dincolo, Pyxides le-a controlat perfect pe toate, atât monocotilă, cât și dicotilă. Practic, nu-i scapă nimic din ce poate fi în câmp. E diferență, aici competiția a fost enormă, dincolo porumbul a fost singur, fără buruianăa.”, a declarat Dan Maftei, Director Tehnic și Dezvoltare Adama.

Pentru mai multe informații deste Pyxides, citiți și articolul: PYXIDES de la ADAMA, erbicidul cu TREI SUBSTANȚE ACTIVE CARE COMBATE BURUIENILE PORUMBULUI!

Click AICI pentru a comanda erbcidul Pyxes și adjuvantul Adigor direct de la Adama

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!