• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Demo APAN în premieră în România. ”Uriașii„ de la Rostselmash și-au dovedit priceperea și forța în lanul de grâu

    agrointeligenta.ro -

    Primul demo cu combinele Rostselmash din portofoliul Apan Agriculture Equipments! Evenimentul a avut loc la începutul lunii iulie, în județul Brăila, iar cultura recoltată a fost un grâu spectaculos care a pus la treabă doi ”uriași”: combina Torum și combina RSM.

    Suprafața totală recoltată de cele două combine a fost de 17 hectare, suficient pentru care cei peste 200 de invitați să se convingă de forța, dar mai ales de priceperea mașinilor agricole.

    Torum, cea mai puternică mașină de recoltat de la Rostselmash

    ”Este un moment foarte important pentru noi. Este primul nostru demo în câmp cu combinele Rostselmash. Am ales o locație din județul Brăila pentru acest prim demo, o locație aproape de sediul nostru central (…) Astăzi am ales să fim prezenți cu două modele. În primul rând avem în câmp vârful de gamă de la Rostselmash – combina cu flux axial Torum, echipată cu un header cu o lățime de lucru de 9 metri, combină echipată cu un motor Cummins de 520 de cai și o capacitate de recoltare de 45 de tone pe oră. (…) Inovația Rostselmash la această combină: practic contrabătătorul nu este static, se învârte în sens invers rotorului. Asta se traduce printr-o suprafață de cernere mai mare, cernerea se desfășoară pe 360 de grade, acoperă 360 de grade din stator spre deosebire de concurență unde se duc până la maximum 180 de grade”, ne-a explicat Sorin Dobrotă, director executiv al APAN Agriculture Equimpents.

    Combina RSM, raport unic calitate-preț

    Cea de-a doua combină de la demonstrația din câmp a fost RSM, o combină cu flux convențional de recoltat. ”Această mașină de recoltat are un sistem inovativ de 4 bătători, un sistem la fel patentat de Rostselmash și care poartă denumirea de TETRA Procesor. Este o combină capabilă să recolteze într-un sezon aproximativ 2.000 de hectare, cu un raport calitate-preț unic pe piața din România”, ne-a vorbit Sorin Dobrotă despre cea de-a doua combină prezentă la evenimentul de câmp organizat de APAN Agriculture Equipments.

    Combinele Rostselmash, apreciate de fermierii români

    Brand cu tradiție care oferă fermierilor români nu numai garanția durabilității, ci și o calitate foarte bună și eficiență la recoltare, Rostselmash i-a cucerit pe fermieri și cu prețurile accesibile. ”Deja avem livrate un număr de 20 de combine la acest moment, și în lucru alte 15 unități. Este un bilanț foarte bun dacă ținem seama de faptul că am început colaborarea relativ târziu, cu un pic de întârziere. Noi am venit practic în sezon cu acest produs”, ne-a vorbit directorul executiv de la APAN Agriculture Equipments.

    Tractoarele McCormick, un brand puternic în portofoliul APAN

    Vă reamintim că în luna mai, APAN Agriculture Equipments a anunțat un nou parteneriat cu Rostselmash pentru distribuirea în România a celebrelor combine produse de acest brand. Mașinile de recoltat au venit să completeze oferta de utilaje agricole din care mai fac parte și apreciatele tractoarele McCormick, dar și remorcile Etufarm.

    La acest moment, prin APAN Agriculture Equipments, fermierii români pot achiziționa toate cele 5 tipuri de combine Rostselmash, începând cu RSM 161 și Torum, continuând cu Acros, Vector și Nova. Iar prețurile sunt, pentru toate aceste mașini de recoltat, foarte avantajoase în raport cu competitorii din piață la aceeași ”categorie”. ”Vorbim despre un raport calitate-preț care, în acest moment în piața din România, este cel mai bun. Combinele noastre pleacă de la prețuri de la 90.000 de euro și pot ajunge până la 210.000 de euro o combină cu flux axial. Este, zic eu, un preț foarte bun”, a vorbit recent, despre prețul combinelor Rostselmash, reprezentantul APAN Agriculture Equipments.


    Te-ar mai putea interesa

    Un tânăr întors din Olanda și-a făcut plantație de lalele. Grădina poate fi vizitată gratuit Mușcate: plantare, îngrijire, înmulțire Micii fermieri – subvenție APIA de 98,80 euro/ha. Banii se virează acum în conturi

    Ultimele știri

    Fermierii cu subvențiile în conturi înainte de Paște. Lista anunțată de APIA Program APIA de 1 Mai și Paște 2024. Zilele în care se mai fac plăți pentru subvenții Czajkowski, de la A050, cea mai performantă semănătoare pentru strip-till