• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Lebosol®-Total Care pregătește suplimentar semințele pentru a germina rapid și uniform

  agrointeligenta.ro -

  De obicei, fermierii aleg cu multă atenție hibrizii și soiurile de rapiță și cereale păioase din oferta companiilor de semințe, luând în considerare aspecte ca: producțiile realizate anterior la un soi/hibrid, grupa de maturitate, potențialul genetic de producție, germinația, rezultatele obținute în loturile demonstrative aflate în cele mai apropiate locații și multe altele. Dar de sămânță cine are grijă?

  Lebosol®-Total Care este îngrășământul lichid starter destinat aprovizionării inițiale a plantulelor cu elemente nutritive. Aplicat pe sămânță împreună cu insectofungicidul, constituie sursă de elemente nutritive disponibile de la germinare până la 6 săptămâni după răsărire. Are rol important de îmbunătățire a capacității tinerelor plante de a absorbi microelementele necesare în primele faze de creștere și dezvoltare.

  Prin utilizarea Lebosol®-Total Care la tratamentul seminței, se previn eventualele probleme legate de germinația și răsărirea plantelor provocate de o serie de factori: temperaturi scăzute, băltiri, secetă, pH nefavorabil, pregătirea necorespunzătoare a terenului etc.

  Este un produs complet formulat ce oferă o aderență maximă pe semințe.

  Avantajele utilizării Lebosol®-Total Care:
  – Aprovizionare optimă din start cu elemente nutritive
  – Creșterea capacității tinerelor plante de a absorbi substanțele hrănitoare din sol
  – Favorizează răsărirea uniformă și rapidă
  – Dezvoltarea unui sistem radicular mai profund și mai bine ramificat
  – Stimulează capacitatea de înfrățire la păioase
  – Oferă rezistență la condițiile agro-climatice nefavorabile
  – Rețetă adaptată pentru tratamentul seminței
  – Reduce abraziunea și formarea prafului.

  Lebosol®-Total Care aplicat pe semințe asigură plecarea rapidă și uniformă în vegetație a tinerelor plante ca bază pentru obținerea de producții ridicate și de calitate.

  Lebosol®-Total Care conține aminoacizi ușor asimilabili, sub formă de Aminosol®, în amestec cu macro și microelemente și acționează ca biostimulator și fertilizant echilibrat pentru o înrădăcinare optimă a plantelor.

  Tratamentul asigură aprovizionarea eficientă cu elemente nutritive pe o perioadă de până la 5-6 săptămâni după germinare. Astfel, tinerele plante sunt mai puțin predispuse la stres, mai viguroase, dezvoltă un sistem radicular mai profund și tolerează mai bine agenții patogeni.

  Tratarea semințelor cu Lebosol®-Total Care pregătește suplimentar semințele pentru a germina rapid și uniform, indiferent de condițiile de mediu!

  Din experiența noastră, Lebosol®-Total Care este compatibil cu toate insectofungicidele uzuale.

  Recomandăm utilizarea Lebosol®-Total Care în această perioadă la tratarea semințelor de cereale păioase (grâu, orz, triticale) și rapiță de toamnă în doză de 2-3 l/tona de material semincer.

  Lebosol®-Total Care se caracterizează prin dispersia uniformă și aderența foarte bună pe suprafața boabelor. Datorită utilizării la tratament a Lebosol®-Total Care, se constată acoperirea uniformă a seminței cu soluție. În plus, aceasta va trece foarte ușor prin tubulatura semănătorii.

  Lebosol®-Total Care este suplimentul starter ideal al insectofungicidelor. Atenție! Pentru buna omogenizare a soluțiilor și grad maxim de acoperire a seminței, recomandăm utilizarea echipamentelor specifice de realizare a tratamentelor.

  Lebosol®-Total Care pune grâul pe picioare!

  Echipa Lebosol România

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Recomandările FMC pentru fertilizarea foliară la porumb Cum se rezolvă carențele de fosfor și de zinc la porumb Recomandările FMC: De ce este Kenesbor® alegerea potrivită pentru fertilizarea culturii de floarea-soarelui

  Ultimele știri

  Fermieri, verificați-vă conturile! APIA anunță că a transferat 833.265.881 de lei! Apicultori români: Am obținut cea mai mică producție de miere din ultimii 50 de ani! Albinele pot fi ”antrenate” pentru a crește productivitatea culturilor agricole!

  Căutare în articole