• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Lebosol®-Total Care pregătește suplimentar semințele pentru a germina rapid și uniform

  agrointeligenta.ro -

  De obicei, fermierii aleg cu multă atenție hibrizii și soiurile de rapiță și cereale păioase din oferta companiilor de semințe, luând în considerare aspecte ca: producțiile realizate anterior la un soi/hibrid, grupa de maturitate, potențialul genetic de producție, germinația, rezultatele obținute în loturile demonstrative aflate în cele mai apropiate locații și multe altele. Dar de sămânță cine are grijă?

  Lebosol®-Total Care este îngrășământul lichid starter destinat aprovizionării inițiale a plantulelor cu elemente nutritive. Aplicat pe sămânță împreună cu insectofungicidul, constituie sursă de elemente nutritive disponibile de la germinare până la 6 săptămâni după răsărire. Are rol important de îmbunătățire a capacității tinerelor plante de a absorbi microelementele necesare în primele faze de creștere și dezvoltare.

  Prin utilizarea Lebosol®-Total Care la tratamentul seminței, se previn eventualele probleme legate de germinația și răsărirea plantelor provocate de o serie de factori: temperaturi scăzute, băltiri, secetă, pH nefavorabil, pregătirea necorespunzătoare a terenului etc.

  Este un produs complet formulat ce oferă o aderență maximă pe semințe.

  Avantajele utilizării Lebosol®-Total Care:
  – Aprovizionare optimă din start cu elemente nutritive
  – Creșterea capacității tinerelor plante de a absorbi substanțele hrănitoare din sol
  – Favorizează răsărirea uniformă și rapidă
  – Dezvoltarea unui sistem radicular mai profund și mai bine ramificat
  – Stimulează capacitatea de înfrățire la păioase
  – Oferă rezistență la condițiile agro-climatice nefavorabile
  – Rețetă adaptată pentru tratamentul seminței
  – Reduce abraziunea și formarea prafului.

  Lebosol®-Total Care aplicat pe semințe asigură plecarea rapidă și uniformă în vegetație a tinerelor plante ca bază pentru obținerea de producții ridicate și de calitate.

  Lebosol®-Total Care conține aminoacizi ușor asimilabili, sub formă de Aminosol®, în amestec cu macro și microelemente și acționează ca biostimulator și fertilizant echilibrat pentru o înrădăcinare optimă a plantelor.

  Tratamentul asigură aprovizionarea eficientă cu elemente nutritive pe o perioadă de până la 5-6 săptămâni după germinare. Astfel, tinerele plante sunt mai puțin predispuse la stres, mai viguroase, dezvoltă un sistem radicular mai profund și tolerează mai bine agenții patogeni.

  Tratarea semințelor cu Lebosol®-Total Care pregătește suplimentar semințele pentru a germina rapid și uniform, indiferent de condițiile de mediu!

  Din experiența noastră, Lebosol®-Total Care este compatibil cu toate insectofungicidele uzuale.

  Recomandăm utilizarea Lebosol®-Total Care în această perioadă la tratarea semințelor de cereale păioase (grâu, orz, triticale) și rapiță de toamnă în doză de 2-3 l/tona de material semincer.

  Lebosol®-Total Care se caracterizează prin dispersia uniformă și aderența foarte bună pe suprafața boabelor. Datorită utilizării la tratament a Lebosol®-Total Care, se constată acoperirea uniformă a seminței cu soluție. În plus, aceasta va trece foarte ușor prin tubulatura semănătorii.

  Lebosol®-Total Care este suplimentul starter ideal al insectofungicidelor. Atenție! Pentru buna omogenizare a soluțiilor și grad maxim de acoperire a seminței, recomandăm utilizarea echipamentelor specifice de realizare a tratamentelor.

  Lebosol®-Total Care pune grâul pe picioare!

  Echipa Lebosol România


  Te-ar mai putea interesa

  Pregătiri pentru campania de semănat din 2022 cu hibrizi de porumb de la Soufflet Agro Romania. Randamente ridicate și toleranță la boli Colaborarea profitabilă care a pornit de la o mână de semințe de muștar Agro-Est Muntenia, schimbări majore la 12 ani de la înființare

  Ultimele știri

  Dezastrul lăsat în urmă de fostul șef al ANZ. De la furie și disperare, până la procese și falimente! Conflict la o fermă de bovine. Unul dintre angajați a ajuns în stare gravă la spital! Subvenție pentru tona de grâu procesată! Măsură pe termen scurt pentru fermieri și procesatori!