• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Eurocereal 34, îngrășământul recomandat ca NPK înainte de semănatul rapiței și grâului

    Ramona Dascălu -

    Îngrășământul Eurocereal 34 de la Timac Agro, soluția pentru culturi de toamnă cu rezultate foarte bune! Fermierii care au aplicat fertilizantul se declară mulțumiți după ce în toamna anului trecut au utilizat Eurocereal 34 ca și NPK la cultura de rapiță, de grâu, dar și de orz.

    Eurocereal 34, cel mai bun produs din piață la ora actuală

    Cristian Pîrvu, din localitatea Gelu, județul Satu Mare este de părere că îngrășământul Eurocereal 34 de la Timac Agro este cel mai bun produs din piață.

    „Am achiziționat Eurocereal 34 pentru toate culturile păioase de toamnă, și pentru grâu și pentru triticale. Cred că este cel mai bun produs din piață la ora asta. Diferențele sunt enorme, nu există vreun produs în piață care să-l bată pe Eurocereal 34”, susține sătmăreanul Cristian Pîrvu.

    Eurocereal 34, ales de fermieri pentru formula sa completă cu micro și macroelemente

    Fermierul Cristian Ivan din județul Călărași spune că în toamna anului trecut a ales să completeze tehnologia de fertilizare cu Eurocereal 34 datorită formulei sale complete, care conține atât microelemente, cât și macroelemente.

    „În toamnă am mers pe două tehnologii, tehnologia Timac Agro – Eurocereal 34, aplicat în toamnă la arătura de bază, și cea de-a doua tehnologie a fost complex 18:46, aplicat tot la fel la arătura de bază, ambele cu rezultate satisfăcătoare. Am ales Eurocereal 34 datorită formulei foarte complete de micro și macroelemente, în special fosfor, care ne interesează cel mai mult pe noi la arătura de bază”, a declarat Cristian Ivan, fermier care lucrează 3.000 de hectare de teren în județul Călărași.

    Agricultorul se declară mulțumit de modul în care au arătat culturile la ieșirea din iarnă: „În toamnă a fost o perioadă mai dificilă, răsărirea la grâu a avut loc în primăvară, în februarie. În mai culturile arătau destul de bine, grâul chiar nemaipomenit, înfrățit”.

    Și Alin Sicobean, din județul Mureș, a ales să folosească îngrășământul Eurocereal 34, și asta datorită rezultatelor extraordinare pe care le-a obținut cu un an înainte, atunci când l-a testat pentru prima dată.

    „Am achiziționat în toamna anului trecut Eurocereal 34, și l-am aplicat la cultura de rapiță. Îl folosisem și cu un an înainte și am fost mulțumit de rezultatele obținute și tocmai de aceea am fost convins că merită încercat din nou. Ținând cont că a fost o toamnă cu precipitații destul de puține, spre finalul înfloritului arata chiar foarte bine, păstai multe, deci mă aștept la un rezultat foarte bun”, spune fermierul din Mureș.

    Producții de calitate cu Eurocereal 34 

    Îngrășământul Eurocereal 34 de la Timac Agro este foarte popular și printre fermierii din vestul țării. Ioan Dudan, din județul Arad, susține că în fiecare an folosește Eurocereal 34 și asta datorită producțiilor foarte bune pe care le obține cu ajutorul acestui fertilizant.

    „Noi în toamna anului 2018 pentru culturile de toamnă am achziționat ca și NPK Eurocereal 34, atât pentru grâu, cât și pentru rapiță. Am achiziționat Eurocereal 34 pentru că l-am mai folosit și în anii trecuți și am văzut o producție destul de bună față de alți concurenți”, a declarat Ioan Dudan.

    Chiar și în anii secetoși, fermierul se declară mulțumit de calitatea culturilor pe care le-a fertilizat cu Eurocereal 34: „Având în vedere că am avut o secetă profundă în toamnă, noi suntem foarte mulțumiți. Ca și calitate, la titricale avem un spic foarte frumos și cu multe boabe. Am semănat în cadrul fermei, lângă depozitul de colectare a cerealelor pentru ca toți trecătorii să vadă ce spic au aceste triticale”.

    Tot în Arad, dar de această dată la ferma Radian Timote, Eurocereal 34 a oferit un randament foarte bun la cultura de rapiță.

    „Am folosit Eurocereal 34 ca și NPK în toamna anului trecut pentru calitate și pentru randamentul pe care mi l-a oferit acest produs la cultura de rapiță”, a spus inginerul Iosif Rădeanu.

    Fermierii arădeni se declară încântați de modul în care arată culturile de toamnă după folosirea Eurocereal 34.

    „Am achiziționat Eurocereal 34 pentru grâu, ceva orz și rapiță. Tot timpul ne dorim mai mult, producții mai mari și vrem să-l încercăm. Până la ora asta suntem foarte mulțumiți, să vedem până la final. Am observat că spicul este destul de dezvoltat, cu foarte multe rânduri și boabe”, a declarat Lucian Cordoș, din Arad.

    „Am folosit Eurocereal 34 pentru grâu și orzoaică, și pentru o parte din rapiță. În fiecare an cumpăr produse de la Timac Agro, mai ales Eurocereal 34. Culturile arată destul de bine, mai ales dacă luăm în considerare problemele prin care au trecut. Arată ca niște culturi care nu au lipsuri de niciun fel”, a spus arădeanul Zoltan Szabo.

    „Am achiziționat Eurocereal 34 pentru orz, grâu și rapiță. Acest produs este cu totul altceva față de restul îngrășămintelor, este mult mai ușor asimilabil de către plantă. L-am mai folosit și în alți ani. Cu toate că a fost o toamnă grea cultura arată bine. Eurocereal și-a făcut treaba”, este de părere și Andrei Mance, tot din județul Arad.

    Producții mai mari cu Eurocereal 34

    În județul Ilfov, Eurocereal 34 este folosit pentru obținerea unor producții mai mari la culturile de toamnă.

    „Am fertilizat culturile de toamnă cu Eurocereal 34. Am ales acest produs pentru că vrem să creștem producțiile. Sunt mulțumită”, a spus Georgeta Vieru, de la ferma Sarmit din Ilfov.

    Și în Giurgiu, fermierii mizează pe producții mai bune atunci când fertilizează cu Eurocereal 34.

    „Am folosit Eurocereal 34 pentru că vrem să avem o producție cât mai bună și am văzut că în fiecare an are o productivitate mare. Sunt foarte mulțumit”, ne-a declarat Gică Ivănuș, din județul Giurgiu.

    Eurocereal 34, preferat de fermieri pentru modul de acțiune a substanței active

    Ioan Vîțu, fermier din județul Alba, se declară foarte mulțumit de modul în care a acționat fertilizantul Eurocereal 34, mai ales prin prisma faptului că anul 2018 a fost un an atipic.

    „Pentru înființarea culturii de grâu am folosit produsul Eurocereal de la firma Timac, un produs pe care l-am folosit în 2018 și la cultura de floare soarelui și care în condițiile unui an atipic a dat rezultate foarte bune. L-am achiziționat datorită modului de acțiune a substanței active, și mă refer aici la viteza de solubilizare și la substanța activă încorporată”, a dezvăluit Ioan Vîțu.

    Potrivit fermierului Vasile Achitenei, din județul Botoșani, Eurocereal 34 se pretează foarte bine la culturile de toamnă: „Eurocereal 34 este unul dintre cele mai complexe îngrășăminte și dă un spor de producție foarte bun”.

    Și în opinia lui Constantin Pârvu, fermier din județul Constanța, Eurocereal 34 de la Timac Agro este cel mai bun complex: „Am folosit Eurocereal 34 pentru că din punctul meu de vedere este cel mai bun complex. Sunt mulțumit de stadiul culturilor având în vedere că în acest an culturile au răsărit în ianuarie-februarie”.

    Eurocereal 34 ajută la dezvoltarea sistemului radicular al plantei

    Nicea Pașata, din comuna Topolgu, județul Tulcea, consideră că Eurocereal 34 este un produs foarte bun: „Am folosit Eurocereal 34 la toate culturile de toamnă. Este un produs foarte bun și dezvoltă sistemul radicular foarte bine. Sunt foarte mulțumit de stadiul culturii”.

    Eurocereal 34 a fost folosit și la ferma Eurograno, din județul Giurgiu, unde s-au obținut rezultate foarte bune.

    „În toamna anului trecut am achiziționat Eurocereal 34 de la Timac, pe care l-am aplicat atât pe cultura de rapiță cât și pe cea de grâu. Am vrut să testez produsul și am auzit de la mai mulți colegi care l-au folosit că a dat rezultate bune. Având în vedere că am avut o toamnă și o primăvară secetoase, culturile arată mai mult decât bine”, a spus Adrian Răduca.

    Pornire mai puternică în vegetație cu îngrășământul Eurocereal 34

    „Am folosit Eurocereal pentru cultura de grâu. Sunt mulțumit de cum arată cultura, a avut o pornire mai puternică în vegetație, arată diferit față de cultura fertilizată cu îngrășăminte standard. Am auzit de acest produs de la alți colegi din zonă”, a declarat Costel Voicu de la ferma Oana Agro, din județul Prahova.

    Plante mai viguroase cu fertilizantul Eurocereal 34 de la Timac Agro

    „Exploatez circa 200 de hectare de teren, iar în toamna anului trecut am achiziționat Eurocereal 34, mi-a fost recomandat de alți fermieri. Am decis să-l folosim pentru că am auzit că este un produs foarte bun. L-am folosit la grâu și sunt foarte mulțumit de el, plantă viguroasă, sănătoasă”, spune fermierul Mircel Dobre din județul Dolj.


    Te-ar mai putea interesa

    ANM a emis o alertă meteo de vijelii și averse torențiale în 18 județe până joi dimineață Agnes Jansen, olandeza care produce legume bio la Sărata: Mă pensionez și caut pe cineva să continue ferma Un tânăr întors din Olanda și-a făcut plantație de lalele. Grădina poate fi vizitată gratuit

    Ultimele știri

    Ministrul Agriculturii din Ucraina: arestat, eliberat pe cauțiune, încă își exercită atribuțiile de ministru Agnes Jansen după reportajul Agrointeligența: ”Mă pensionez, dar nu rămâneți fără legume!” Cine încasează subvenția APIA pe pășunea comunală. Acte necesare