• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • agrointel.ro
  • Ştiri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Agribusiness
  • Anunțuri
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Cea mai bună miere din lume. Un apicultor turc a câștigat concursul Apimondia 2019

    agrointeligenta.ro -

    Premiul pentru cea mai bună miere din lume a fost câștigat de un apicultor turc, Celal Çay, în cadrul celei de-a 46-a ediții a Congresului Mondial al Apiculturii, Apimondia. Evenimentul a avut loc în perioada 8-12 septembrie la Montreal, în Canada.

    Celal Çay, proprietarul brandului apicol Eğriçayır Honey, a primit marele premiu la ceremonia care a avut loc în ultima zi a Congresului Apimondia 2019. ”Nu-mi găsesc cuvintele pentru a exprima ceea ce simt. Suntem o întreprindere care produce produse apicole ecologice în Munții Taurus”, a spus apicultorul despre afacerea sa cu miere localizată în orașul Mersin din Turcia.

    Apicultorul turc a câștigat premiul pentru ”Cea mai bună miere din lume” cu o miere polifloră. Celal Çay a declarat că trofeul este o onoare și că îl dedică tuturor stuparilor din țara sa.

    Concursul pentru cea mai bună miere a fost unul deschis în cadrul Congresului Apimondia, orice apicultor din lume putând trimite probe de miere pentru evaluare. Tot în cadrul Apimondia 2019 a fost premiat și „Cel mai bun hidromel din lume”, premiu câștigat de producătorul Radoslav Opalek din Polonia.


    Te-ar mai putea interesa

    Producție de 50 de kilograme de miere pe stup. Strategia de vânzare a unui apicultor din Varna Câtă apă trebuie să le dăm albinelor pe timpul verii și nu numai AJUTOR DE MINIMIS ÎN APICULTURĂ. Anunțul ministrului Achim Irimescu pentru crescătorii de albine

    Ultimele știri

    Document oficial APIA: Subvențiile pe suprafață și cap de animal care se plătesc în acest an Daniel Buda a fost reales vicepreședinte al Comisiei de Agricultură și Dezvoltare Rurală din Parlamentul European Oferte de la BASF. Pachete de fungicide pentru o protecție completă a culturilor