• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Târgul Național AgriCultura de la Brăila: Eveniment de top în perioada 26-29 septembrie. VEZI PROGRAMUL!

  Ramona Dascălu -

  Camera Comerț, Industrie și Agricultură Brăila organizează în parteneriat cu Primăria Municipiului Brăila și Consiliul Județean Brăila cea de a 23-a ediție a Târgului Național AgriCultura. Deschiderea oficială a târgului va avea loc joi, 26 septembrie 2019, la ora 12.00.

  Evenimentul se va desfășura în perioada 26 – 29 septembrie 2019, pe Platforma Brăila Mall, unde vor fi expuse utilaje agricole și echipamente pentru mecanizarea agriculturii, instalații pentru irigații, mașini de teren și autoturisme.

  Vor fi prezenți, de asemenea, producători de semințe și material săditor, horticultori, instituții de cercetare-dezvoltare agricolă, producători agricoli și meșteri populari, asociații și cooperative agricole, bănci, societăți de leasing și asigurări.

  Vor fi expuse următoarele mărci agricole: Aeromeh, Agrex, Agrifac, Agromash Kalina, Agromehanika, Alpego, Belarus, Claas, CombCut, DCM, Ermo, Fadeev, Faresin, Femac, Grim, Irtec, Kobzarenko, Lvivagromashproekt, McCormick, Maschio Gaspardo, Massey Ferguson, Matermacc, Mecanica Ceahlău, Monosem, Olimac, Pasto Agriculture, Quivogne, Rostselmash, Solis, Sukov, Tume, Vaia, Zanon, Zetor etc.

  De asemenea, vor fi prezenți la eveniment dealeri auto din Brăila care vor prezenta celor interesați o gamă largă de modele de mașini de teren și autoturisme.

  Firma Carrefour Colentina București va participa și anul acesta cu conceptul de Street Food.

  Pe durata celor 4 zile vor fi organizate evenimente (seminarii, prezentări, workshopuri) în parteneriat cu Direcţia Comercială din cadrul Ambasadei SUA în România, instituţii de învăţământ superior şi firme din domeniul agricol, firme din alte domenii de activitate, Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila etc. Programul actualizat al evenimentelor conexe este disponibil pe site-ul și facebook-ul Camerei de Comerț.

  Programul de vizitare va fi zilnic, între orele 9.00 – 21.00.

  PROGRAM TÂRGUL AGRICULTURA BRĂILA 2019:

  Joi, 26 septembrie 2019

  12:00-13:00 – Deschiderea oficială a Târgului 2019 (Platforma Brăila Mall)

  13:00-14:00 – Turul expoziției, cu degustare

  14:00-14:30 – Conferință de presă

  14:30-16:30 – SeminarPromovarea transferului tehnologiilor agricole din SUA în județul Brăila și regiunea de Sud-Est și facilitarea accesului produselor agroalimentare românești pe piața americană” în parteneriat cu Departamentul US Commercial Service România,

  15:30-17:30 SeminarClusterele inovative: o soluţie pentru dezvoltarea economică locală” în parteneriat cu Clastero România  și IPA SA Galați – membru Enterprise Europe Network

  Daniel COȘNIȚĂ – președinte Clastero România – în confirmare

  Vasile Apostol – manager inovare în cadrul IPA, membră a Enterprise Europe Network

  Evenimente legate de seminar SUA, în confirmare:

  Studio TV Agrointeligența – transmitere live cu participanții la târg, interviuri expozanți și fermieri

  19:00-24:00 – Întâlnire Business to Business (B2B) cu diverși antreprenori, eveniment organizat cu Bucharest Business Club

  Vineri, 27 septembrie 2019 

  10:00-12:30 – Seminar dezbatere învățământ dual

  13:00-14:00 – Degustare

  15:30-17:30 – Seminar produse eco, certificari etc. organizat împreuna cu CCIA Galați, membră a Enterprise Europe Network

  1. Dr. ing. Costel Vânătoru, cercetător principal gradul I la Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău, membru corespondent al Academiei de Științe Agricole și Silvice – Tema prezentării: Noutăți în sortimentul românesc de soiuri și hibrizi de legume;
  2. Drd. ing. economist George Teodor, cercetător  la S.C. Romvac Company S. A. – Tema prezentări: Cercetări privind utilizarea și promovarea unor tehnologii inovative în domeniul agro-zoo-veterinar (biofertilizanți, probiotice,  imunomodulatori) – confirmat
  3. Prof. dr. ing. Ion Scurtu, membru titular al Academiei de Științe Agricole și Silvice, vicepreședinte al Societății Române a Horticultorilor – Tema prezentării: Rolul semințelor de calitate în obținerea de producții mari și stabile la speciile legumicole.

  Evenimente în confirmare:

  Sâmbătă, 28 septembrie 2019

  Duminică, 29 septembrie 2019

  09:00-11:30 – Bursa BINELUI – parteneri: Forumul Tinerilor din România
  12:00-16:00 – Program artistic – Partener Primăria Brăila

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Și-a dat foc după ce a fost acuzat că a furat lucernă dintr-o fermă! Ordinul antiincendiu va fi modificat! Adrian Oros: ”Ne asumăm greșelile!” CAPITALA ÎN ALERTĂ! Se întâmplă ACUM: Incendiu de vegetație pe 10.000 mp, în zona Ghencea!

  Ultimele știri

  O cultură agricolă din România a fost puternic afectată de prăbușirea prețului la petrol! Explozia din Liban: Azotatul de amoniu – îngrășământ folosit în orice fermă. Când devine periculos? Drama oierului Gavrilă Cozma pe care primarul l-a făcut să își vândă toate oile!

  Căutare în articole