Ştiri agricole

Petre Daea își face bilanțul ca ministru al Agriculturii

Petre Daea își prezintă bilanțul! Șeful de la agricultură va ține mâine, miercuri 16 octombrie ultima conferință ca ministru al agriculturii din Guvernul Dăncilă. Daea urmează se plece imediat ce se intalează noul Executiv în prezent conducând ministerul de pe postul de interimar.

Miercuri, 16 octombrie 2019, ora 13.00, ministrul Petre Daea va prezenta într-o conferinta de presă la sediul MADR bilanțul activității sale”, anunță Ministerul Agriculturii.

Evenimentul are loc în aceeași zi cu demararea Campaniei de plată în avans pentru anul 2019.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, părăsește funcția de șef al agriculturii după ce joia trecută actualul Guvern a fost demis cu 238 de voturi din cele 245 exprimate în plenul Parlamentului. Cu două zile înainte Daea era optimist și a declarat presei că moţiunea de cenzură a Opoziţiei la adresa Guvernului PSD nu va trece de votul Parlamentului.

Întrebat ce se va întâmpla joi, când va fi dezbătută moţiunea de cenzură, Petre Daea a declarat că nu se va întâmpla nimic, nici la Guvern, nici la ministerul pe care îl conduce, ci la Parlament, însă moţiunea nu va trece. ”La Guvern, nimic, la minister nimic, la parlament. Nu trece moţiunea, vă spun eu”, a spus, scurt, ministrul Agriculturii.

Daea este printre miniștrii care au rezistat în echipa guvernamentală atât în Guvernul condus de premierul Sorin Grindeanu, Mihai Tudose dar și Viorica Dăncilă.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!