Ştiri agricoleSubvenţii APIA 2019

Director DAJ: De astăzi plătim subvenția pentru apicultori. Banii, virați într-o singură tranșă!

Ajutorul de minimis pentru sectorul apicol este achitat beneficiarilor într-o singură tranșă, anunță Direcția pentru Agricultură Județean Hunedoara. Cuantumul sprijinului este de 20 de lei per familia de albine, banii fiind achitați pentru a compensa pierderile de producție suferite din cauza condițiilor meteorologice din acest an.

”Valoarea acestui sprijin este de 20 de lei pe familie de albine, iar sumele se plătesc într-o singură tranșă. Plata este făcută către fermieri de direcțiile pentru agricultură județene”, anunță un comunicat al DAJ Hunedoara care anunță că plățile cătr apicultori încep de astăzi, 22 noiembrie.

Până la data de 31 ocotmbrie 2019, apicultorii au putut depune la direcțiile pentru agricultură județene cererile împreună cu documentele însoțitoare.

”banii au fost virați în contul Direcției pentru Agricultură Județene Hunedoara de către Ministerul Agriculturii și vom începe plata ajutorului de minimis către apicultori începând de astăzi, 22 noiembrie 2019”, a declarat Călin Petru Marian, directorul Direcției pentru Agricultură Județene Hunedoara.

 


Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!