Creșterea animalelorŞtiri agricole

IMAGINILE NENOROCIRII! CUM S-AU SCUFUNDAT DE VII PESTE 14.000 DE OI ÎN PORTUL MIDIA!

Imagini cutremurătoare de la bordul vasului care s-a scufundat astăzi, duminică – 24 noiembrie, în portul Midia-Năvodari din județul Constanța. Autoritățile au intervenit și au salvat întreg echipajul de 22 de persoane de pe vasul Queen Hind, însă nu se spune nimic despre o operațiune de salvare a celor 14.600 de ovine care s-au înecat de vii.

Inspectoratul de Situații de Urgență din Constanța a transmis presei mai multe imagini surprinse din larg cu uriașul vas care s-a scufundat aproape de mal. La bordul vasului de circa 85 de metri lungime se aflau 14.600 de ovine provenind din ferme românești și care urmau să fie duse la export.

„Avem un apel 112 cu privire la faptul că, în Portul Midia, la cheul de nord, o navă sub pavilion Palau, încărcată cu 14.600 de oi, s-a răsturnat pe o parte. Un membru de echipaj a căzut peste bord, acesta fiind salvat, în prezent i se acordă îngrijiri medicale. Restul echipajului de pe navă a fost adus în siguranță la mal. Facem mențiunea că manevrele în port nu au fost afectate”, au anunțat reprezentanții IPJ Constanța.

Informații au fost emise și de către ISU Constanța: „Este vorba despre aproximativ 14 mii oi, dar și cu 22 de persoane membre ale echipajului, care s-a răsturnat în portul Midia Năvodari. Imediat au fost trimise la fata locului o ambulanta saj, o autospecială și container multi risc, o ambarcațiune. Din primele informații toți membrii echipajului au fost salvati. Acțiunea este în dinamica. O persoana este în soc hipotermic, este preluata de SAJ și transportata la spital”.

Citiți mai multe detalii despre acest incident în articolul: Alertă în portul Midia-Năvodari! Se scufundă o navă cu 15.000 de oi aflate la bord! 


Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!