SALVARE MIRACULOASĂ! PRIMELE OI SCOASE DIN VASUL SCUFUNDAT LA MIDIA!

Salvare miraculoasă! Primele ovine scoase la suprafață din vasul care s-a scufundat astăzi, duminicp – 24 noiembrie, în portul Midia-Năvodari, județul Constanța. Deși s-a crezut că tot efectivul de 14.600 de capete a pierit sub ape, se fac eforturi pentru a recupera din oile care ar fi putut să supraviețuiască.
La acest moment se intervine pentru ca un număr cât mai mare de animale să fie salvate din vasul care s-a scufundat. Autoritățile portuare au reușit să readucă la suprafață nava Queen Hind care avea la bord 14.600 de capete de ovine pe care le încărcase în cursul zilei de ieri. În această dimineață, autoritățile române au fost solicitate să intervină după ce nava s-a înclinat, a început să se scufunde, iar un membru al echipajului a căzut peste bord.
Apelul de urgenţă a fost primit la ora 11.51, prin dispeceratul 112, fiind solicitată intervenţia pentru salvarea echipajului de la bord şi a unui marinar căzut în apă Portului Midia. ”Marinarul căzut peste bord a fost salvat de către autorităţile portuare şi colegii săi, au fost preluaţi de pe navă şi aduşi în siguranţă, la cheu, tot de către Căpitănia Portului Midia. Marinarul recuperat din apă a primit îngrijiri la ţărm dar a refuzat transportul la spital”.
Întreg echipajul de 22 de persoane a fost salvat înainte ca nava să se scufunde. La acest moment, vasul este trans la cheu, iar intervențiile de salvare au reușit să scoată din interiorul nasei mai multe ovine. Inițial al fost două, apoi au fost salvate mai multe. Nu se știe exact numărul de ovine aflate încă în viață, mai ales că, inițial, salvatorii au crezut că toate cele aproape 15.000 de animale au pierit înecate.
Alertă în portul Midia-Năvodari! Se scufundă o navă cu 15.000 de oi aflate la bord!
Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!
CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!
Recomandări
Cinci motive să NU investiți într-o plantație de Goji
Cum arată CRAMA GUVERNATORULUI ISĂRESCU: Podgoria se întinde pe 40 de hectare și PRODUCE 150.000 DE STICLE DE VIN PE AN!
LUCIAN POPA, tânărul care preferă să muncească ÎN PROPRIUL SOLAR decât în FERMELE STRĂINILOR!
SOLARUL DE LEGUME care se montează ÎN CINCI ORE! Costă 1.500 de lei și poate fi cumpărat ÎN ȘASE RATE!
Fermierul GHEORGHE ANGHEL și strategia pentru profit ÎN FERMA DE 100 DE HECTARE!
Secretele cultivării lavandei: Ce trebuie să știi înainte să începi o afacere cu ”aurul mov” din agricultură
Anunțuri agricole
Agrointeligența Bio
Ion Toncea, INCDA Fundulea: Sistemele de agricultură ecologică rezolvă problemele de fertilitate a solului
Viitorul agriculturii sună ecologic!
Mierea bio, singurul produs apicol cu vânzare sigură
SuperVinuri
Vinuri româneşti impresionante: Rotenberg Emeritus Merlot 2007
Jurnalul unui pelerin la Goodwine: 22-24 noiembrie 2019
Ce pierderi au înregistrat producătorii de struguri din Dealu Mare în 2019
Food & Retail
Testul brânzei bune. Cum deosebești brânza din lapte de cea falsificată cu grăsimi vegetale
Telemea din lapte de oaie sau de vacă? Cum faci diferența indiferent de mirosul brânzei!
Dorin Cojocaru, APRIL: Unii producători pun căcăreze de oaie în lapte, pentru a înşela consumatorii!