Ştiri agricole

“Coerență” guvernamentală: Ieri numit secretar general la MADR, azi președinte ANSVSA

Ieri părăsea ANSVSA pentru funcția de secretar general în Ministerul Agriculturii, astăzi este numit președinte al ANSVSA. Nici bine nu s-a uscat cerneala pe numirea de la Ministerul Agriculturii că Robert-Viorel Chioveanu a fost numit la conducerea ANSVSA. Anterior, acesta a ocupat funcția de Șef Serviciu în cadrul Autorității.

Ieri, adică luni – 25 noiembrie, în Monitorul Oficial apărea decizia de numire a lui Rober Chioveanu în funcția de secretar general al Ministerul Agriculturii. Astăzi, marți – 26 noiembrie, în Monitorul Oficial a apărut eliberarea din funcție a lui Chioveanu de la MADR și numirea sa în cea de președinte al ANSVSA.

Pe pagina din Monitorul Oficial, atașament pe care îl găsiți mai jos, este publicată atât ”Decizia privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare, de către domnul Robert-Viorel Chioveanu, a funcției publice temporar vacante din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale”, cât și ”Decizia privind numirea domnului Robert-Viorel Chioveanu în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor”. Mandatul primit ce Robert Chioveanu ca președinte al ANSVSA este de cinci ani.

La acest moment, prin numirea lui Robert Chioveanu la șefia ANSVSA, Ministerul Agriculturii a rămas fără secretar general. Și funcția de secretar general adjunct este vacantă.

 

 


Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!