• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Muzeul de Agricultură din SUA a devenit Muzeul Bayer

    agrointeligenta.ro -

    Cel mai cunoscut muzeu dedicat activității agricole este situat în Texas și a fost  redenumit luna aceasta pentru a reflecta implicarea unui mare jucător mondial din agribusiness. Muzeu Bayer urmează să se extindă la o suprafață de 35.000 de metri pătrați de spațiu expozițional unde vor fi expuse 3.500 de artefacte.

    Redenumirea muzeului a avut loc pe 20 august, în urma semnării unui parteneriat de sponsorizare menit să ajute în continuare la conservarea și promovarea colecției principale, cea dedicată industriei bumbacului pe teritoriul american, activitate ce își are originea în jurul anilor 1600.

    muzeu sua

    Varianta extinsă a muzeului își va deschide porțile în primăvara anului viitor și va prezenta și o secțiune a cercetării realizate de compania Bayer, împreună cu o platformă interactivă dedicată evoluției cultivării unor recolte tradiționale precum porumbul, bumbacul, orezul, sorgul, soia, floarea-soarelui sau grâul.

    ”Muzeul de Agricultură Bayer reunește tradiția globală cu identitatea agricolă locală. Compania noastră este lider pe piața soiurilor quality de bumbac prin produsele noastre FiberMax® și Stoneville®m precum și prin programe dedicate sustenabilității, așa că era firesc să avem o vizibilitate într-un punct cheie din Lubbock, Texas, ce prezintă istoria agriculturii naționale”, a declarat Monty Christian, vicepreședintele Bayer CropScience.

    În august 2001, un grup de industriași agricoli din Texas s-au reunit pentru a fonda o organizație non-profit care să susțină Muzeul Agriculturii din Lubbock. În 2002, instituația și-a deschis porțile vizitatorilor, beneficiind de numeroase colaborări și donații menite să reflecte istoria agriculturii americane. Printre activitățile muzeului se numărăr nu doar programe educative, dar și restaurări de utilaje agricole.


    Te-ar mai putea interesa

    Oierul Ioan Suciu: ”Produsele tradiționale nu se negociază! Nu îți convine prețul, nu cumperi” Aurel Petruș: Am vândut grâul bio cu 1 leu/kg, la o medie de 4,5 tone/ha. Am ieșit cu un minus de 500 lei/ha Floarea-soarelui a ajuns la recoltat. Fermier: ”Valorificăm producția la prețul pieței, putea fi și mai bine!”

    Ultimele știri

    Fermieri, pregătiți actele. Cum puteți trece cu ”brio” de controlul pentru subvenții Impactul inovației asupra culturilor de cereale din România prin tehnologie de ultimă generație pentru tratamentul semințelor O familie de oieri pune brânza de oaie la iernat pentru clienți. Kilogramul în saramură costă 45 de lei