• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Pachetul tehnologic Zorvec™ Zelavin™ Bria de la Corteva revoluționează lupta împotriva manei la vița-de-vie

  agrointeligenta.ro -

  Pachetul tehnologic Zorvec™ Zelavin™ Bria, de la Corteva luptă împotriva manei la vița-de-vie, atât la strugurii pentru vin cât și pentru struguri de masă, având o eficacitate mult mai mare față de alte produse și asigurând totodată un nivel mai ridicat al producției.

  Zorvec™ Zelavin™ Bria aparține unei noi familii chimice de fungicide pentru combaterea bolilor cauzate de ciupercile oomycete. Acesta este o combinație în co-pack de Oxathiapiprolin și Folpet, cu o activitate biologică remarcabilă împotriva patogenilor, cu o excelentă activitate translaminară și sistemică acropetală.

  Compania Corteva aduce la cunoștința fermierilor că Oxathiapiprolin are un mod de acțiune biochimic complet nou și este compatibil cu alte fungicide pentru prevenirea apariţiei fenomenului de rezistenţă încrucișată. Astfel,  Zorvec™ Zelavin™ Bria are efecte multiple asupra ciclului de viață al agentului patogen (acțiune preventivă, curativă, eradicantă și antisporulantă) pentru o eficacitate sporită de lungă durată. De asemenea, acesta protejează frunzele tratate pe măsură ce cresc și se dezvoltă, inclusiv frunzele nou formate.

  Eficacitate mai ridicată împotriva manei față de alte produse 

  Comparativ cu alte produse utilizate, Zorvec™ Zelavin™ Bria are o eficacitate mai ridicată.

  Experiențele efectuate în diverse țări cu acest produs au demonstrat un control excepțional la mană comparativ cu produsele existente în acest moment pe piață.

  Cu fungicidul Zorvec™ Zelavin™ Bria viticultorii pot îmbunătăți controlul manei la vița de vie, atingând standarde calitative superioare.

  Rezistență la spălare

  Zorvec™ Zelavin™ Bria este absorbit rapid în interiorul stratului ceros epicuticular al plantei, în mai puțin de o oră de la aplicare, oferind o rezistență mai mare la spălare. Pentru acest motiv, chiar și în situația în care apar precipitații imediat după aplicarea produsului Zorvec™ Zelavin™ Bria, nu este necesară repetarea tratamentului.

  Nivel mai ridicat al producției

  Zorvec™ Zelavin™ Bria oferă o protecție excepțională a frunzelor prezente în momentul aplicării tratamentului și a celor în creștere, menținând sănătatea culturii și nivelul ridicat al producției.

  Mod de aplicare

  Zorvec™ Zelavin™ Bria se aplică foliar, în prima parte a perioadei de vegetație, de 2 ori pe sezon în doză de 0,2 litri/ha Zarvec Zelavin plus 1,25 kg/ha Folpan (Folpet). Este preferabil a se aplica în bloc de două aplicări consecutive, efectuate la interval de 10 zile. Primul tratament este bine să se efectueze la începutul înfloritului și cel de-al doilea la sfârșitul înfloritului.

  După două tratamente cu Zorvec™ Zelavin™ Bria, este indicat să se aplice un produs cu mecanism diferit de acțiune.

  Un co-pack de Oxathiapiprolin și Folpet deservește pentru o suprafață de 4 hectare.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Plantarea usturoiului de toamnă. Cum poți avea distanțe perfecte la semănat! Agrointeligența vă recomandă: Pepiniera ROZA MUR, un furnizor serios de pomi fructiferi de calitate! Apel pentru cei din Diaspora, forțați să revină la sat: Construiește un solar, un cuptor de pâine, ia-ți o cloșcă și 2-3 oi!

  Ultimele știri

  Șeful ANZ, în centrul unui nou scandal. Un angajat al Agenției se revoltă: ”Nu am cerut să lucrez pe moșia Bela Vaida!” Vladimir Putin a anunțat un sprijin de jumătate de miliard de ruble pentru agricultorii din Republica Moldova SUBVENȚII APIA BOVINE 2020. Crescătorii de vaci sunt blocați la plată până pe 15 decembrie!

  Căutare în articole