• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri agricole
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • VANTAGE și ISAGRI. Pentru fiecare fermă. Parteneriat în agricultura de precizie cu soluții complete pentru fermieri!

  agrointeligenta.ro agrointeligenta.ro -

  Vantage și Isagri, două companii de prestigiu din agricultura de precizie și digitală își unesc forțele pentru ca fermierii din România să poată beneficia de cea mai nouă tehnologie menită să le ușureze munca în ferme.

  Isagri împreună cu Vantage anunță un parteneriat al cărui scop este să ajute fermierii prin produse destinate unei agriculturi eficiente.

  Motivația de asociere a fost dată de evoluția tot mai rapidă a fermelor din România și cererea tot mai mare de instrumente tehnologice.

  Parteneriatul oferă soluții care să răspundă tuturor nevoilor din agricultură prin produse actuale, formări la domiciliu, suport tehnic și consultanță.

  Agricultura de precizie este asigurată de către echipa Vantage care ajută fermierii să își mărească eficiența și să reducă costurile oferindu-le soluții pentru toate operațiile din câmp: analiza solului, monitorizarea stării culturii, ghidarea utilajelor, gestionarea administrării de nutrienți, armonizarea sistemelor de irigații, analiza informațiilor meteo, monitorizarea utilajelor și consumului de combustibil.

  Agricultura digitală este dezvoltată de Isagri care oferă soluții informatice de management agricol prin care fermierii câștigă timp, trasabilitate, control asupra fermei și o creștere a profitului. Aceste lucruri sunt posibile prin: trasabilitatea operațiilor efectuate în câmp, rapoarte la un click distanță, statistici economice și gestionarea contractelor de arendă.

  Ambiția noastră este să oferim clienților noștri servicii cu o valoare adăugată. Pentru aceasta, ne-am angajat într-un proces deschis de inovare în care împărtășim, schimbăm experiențe și colaborăm cu colegii noștri din domeniu. Ne bucurăm de parteneriatul făcut cu Vantage, o companie puternică cu care împărtășim aceleași valori și misiuni. Împreună vom face o echipă care să ajute comunitatea de fermieri din România” – Alexandru Coclisan, Country Manager Isagri România

  Ceea ce am conștientizat datorită celor 18 ani de experiență în domeniul agriculturii de precizie este că nu există nici o companie care să poată oferi toate elementele necesare pentru digitalizarea și automatizarea fermelor. Fiecare dintre companiile producătoare de tractoare, de echipament GPS sau software poate excela în sectorul pe care se concentrează cel mai mult și nu poate oferi toate soluțiile posibile și necesare la cel mai înalt nivel de calitate. Acesta este și motivul pentru care, noi preferăm să colaborăm cu cei mai buni – Isagri care au o experiență dovedită și imagine bună pe piață și considerăm că împreună putem rezolva problemele importante ale fermelor din România” – Kaloyan Kumanov, Manager Vantage Balkans

  Vantage a adus treptat conceptul de agricultură de precizie în fermele românilor fiind singura companie de pe piață care oferă o gamă completă de servicii și produse destinate practicării agriculturii de precizie, și nu în ultimul rând suport tehnic și consultanță de specialitate prin echipa sa de 40 de oameni dedicați agriculturii de precizie. Vedeta portofoliului Vantage este liderul mondial pentru sisteme GPS – Trimble, Vantage fiind distribuitorul autorizat în România.

  Isagri este liderul european pe piața de software în agricultură ce numără astăzi 1600 de angajați și 135 000 de clienți în 11 filiale. În România, Isagri oferă soluții informatice de gestiune pentru fermele din producția vegetală: Geofolia, Arendaș și eLMID Mobil, produse susținute în ferme prin formări la domiciliu, suport tehnic și prestări servicii.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Abonare gratuită la știri

  Te-ar mai putea interesa

  Lebosol®-Mix Cereale SC – aportul optim de mangan, zinc, magneziu și cupru Azot şi patru biostimulatori într-un singur produs de excepție: Nutrino Pro de la Agro-Est Muntenia! MICHELIN ULTRAFLEX: Anvelopele care cresc productivitatea şi scad costurile

  Ultimele știri

  Ciobanii din Stoenești fac legea pe câmp în timpul stării de urgență! Ministrul Agriculturii: Probleme la aprovizionarea cu furaje a marilor ferme de animale! Fermier: Contracte futures pentru cereale?! Traderii nu mai comunică nimic de zile bune!

  Căutare în articole