• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Timac Agro România a demarat campania FERMIERI SOLIDARI și a donat un ventilator medical pentru ”Matei Balș”!

    agrointeligenta.ro -

    Timac Agro România se implică activ în prevenirea răspândirii COVID-19, dar și în salvarea vieților pacienților bolnavi. Compania care oferă fermierilor soluții performante de nutriție vegetală a demarat campania „FERMIERI SOLIDARI” și, prin intermediul Crucii Roșii, Timac a donat deja un ventilator medical necesar Institutului Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș.

    ”Mai mult ca oricând, fermierii şi agricultura pot susține poporul român. Pe de o parte asigurând hrana de zi cu zi a milioane de oameni, găsind soluții ca agricultura și economia țării să meargă înainte. În vremuri liniștite dar mai ales în momente greu încercate, fermierii au fost și vor rămâne eroii care asigură hrana de zi cu zi a milioane de oameni. Pe de altă parte făcând un lanț de solidaritate oferind suport sistemului medical în salvarea vieților omenești”, arată oficialii Timac Agro într-un comunicat de presă remis Agrointeligența – AGROINTEL.RO.

    Fără nicio îndoiala hrana va rămâne, indiferent de context, cel mai căutat bun în următoarea perioadă așa încât suntem conștienți că rolul fermierilor români și responsabilitatea lor în a contribui la siguranța alimentară internă, va crește în următoarea perioadă, spun speciaștii companiei: ”Prin natura activității noastre, Timac Agro va continua să își aducă contribuția si ajutorul în această perioadă. Promovăm aceeași direcție, aceea de a crește producțiile și productivitatea în fermă. Contextul actual a schimbat însă prioritățile noastre, ale tuturor”.

    Compania Timac Agro lansează un apel pentru susținerea sistemului medical:

    ”Dragi fermieri, astăzi mai mult ca oricând, sistemul medical are nevoie de noi.

    Cu toții avem o responsabilitate, o datorie față de părinții, bunicii și copiii noștri, față de poporul român. Să fim solidari, să găsim împreună soluțiile ca economia și agricultura să meargă înainte și în același timp să ne aducem aportul sprijinind sistemul medical în salvarea vieților omenești.

    Suntem într-o cursă contracronometru și avem nevoie de decizii și acțiuni clare .

    Prin intermediul Crucii Roșii, Timac a donat deja un ventilator medical necesar Institutului Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș.

    Nu puteam rămâne indiferenți! Știm că este rolul nostru să ajutăm, am simțit să ne implicăm în organizarea acestui lanț de solidaritate. Pornim însă la un drum lung și avem nevoie de fiecare dintre dumneavoastră.

    Prin intermediul programului pe care l-am numit „ Fermieri solidari ” ne dorim să unim comunitatea fermierilor din România, să-i implicăm pe clienții noștri în această campanie de susţinere a sistemului medical în salvarea vieților omenești.

    Astfel, am decis ca parte din vânzările realizate de Timac Agro în următoarea perioadă (interval 19 martie – 30 aprilie) să meargă tot către Crucea Roșie pentru a se achiziționa aparatură medicală vitală în lupta cu noul coronavirus (COVID-19).

    Suntem conștienți că doar prin solidaritate putem să ajutăm să salvăm vieți așa încât vom fi alături în această grea încercare. Alături de dumneavoastră, dragi fermieri putem face diferența acolo unde este nevoie mai mult, pentru că oamenii, când cred în binele pe care-l pot face, sunt de neoprit!”, este mesajul Timac Agro România care derulează campania FERMIERI SOLIDARI pentru a veni în sprijinul autorităților care combat noul coronavirus, dar și în ajutorul pacienților care deja se luptă cu noul coronavirus.


    Te-ar mai putea interesa

    Vremea de Florii, 1 Mai și Paște 2024. Meteorologii au anunțat prognoza meteo de sărbători Comunele din România unde fermierii primesc subvenții APIA în plus la hectar Vremea de schimbă radical. Șefa ANM anunță ploi și temperaturi cu minus

    Ultimele știri

    Fonduri europene pentru achiziția de utilaje – AFIR a publicat a doua versiune a Ghidului Polonia: Fermierii – subvenție de 250 euro/ha pentru grâul vândut până pe 10 martie Fermele și cooperativele pot accesa un nou ajutor pentru gunoiul de grajd