• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Vino alături de noi și comunică clar: Misiunea noastră, implicarea totală pentru succesul fermierilor! Start în campania de mediatizare a soluțiilor furnizorilor de inputuri!

    agrointeligenta.ro -

    Grupul Agrointeligența-BTvideo anunță demararea unei campanii de susținere a sectorului de agribusiness, pentru a trece cu bine de criza COVID-19 și de digitalizare a promovării și comunicării cu clienții. Este vorba de o inițiativă media complexă și completă, de suport pentru furnizorii de produse și servicii pentru fermieri în a construi și implementa campanii de a-și menține poziția și imaginea în piață. Este un moment zero, o resetare a jocului în zona comercială din agribusiness și Grupul Agrointeligența-Btvideo va oferi consiliere gratuită celor care vor să construiască campanii de vânzări către fermieri cu focus pe digital/online/social-media cu o componentă video, de impact vizual, consistentă, eficientă și profesionistă. Agrointeligența-WWW.AGROINTEL.RO este lider în informarea și susținerea fermierilor din România.

    Campania Grupului Agrointeligența-BTvideo va însemna, în prima fază, o campanie de informare a tuturor decidenților din companiile de agribusiness din România, atât cele cu activitate națională, cât și cele cu activitate regională, despre schimbările dramatice care s-au produs în comunicarea cu fermierii și despre ce va face diferența în zona promovării comerciale, mulți ani de acum înainte, și după ce criza COVID-19. Asistăm la nașterea unei lumi noi în marketingul și vânzările din agribusines. Cine nu va aplica integral rețeta digitală de promovare, va întâmpina dificultăți din ce în ce mai mari în derularea operațiunilor și în atingerea obiectivelor.

    Forțați de izolarea impusă de starea de urgență generată de criza coronavirusului, toți fermierii din România vor descoperi că este foarte simplu să interacționeze digital, online, mai ales prin intermediul smartphonului și vor rămâne fideli acestui mod eficient și complet de comunicare, inclusiv în zona comercială. Și fermierii sunt cititorii fideli ai platformei media agrointel.ro, care în luna martie 2020 va înregistra un trafic online de peste 2 milioane de utilizatori unici și o cotă de piață de 74% din totalul citirilor online pe teme de agricultură! În zona online, ești pe Agrointeligența – WWW.AGROINTEL.RO sau nu ești deloc!

    Cei interesați ne pot trimite un email la adresa partener@agrointel.ro

    Concret, această campanie are trei componente:

    MESAJ PENTRU DECIDENȚII DIN COMPANIILE CARE OFERĂ PRODUSE ȘI SERVICII FERMIERILOR!

    Te temi că vei avea probleme în agribusiness?

    Te temi că vor fi clienți mai puțini și venituri mai mici?

    Te temi că această criză va însemna și imposibilitatea de a interacționa direct cu agricultorii?

    AGROINTELIGENȚA – BTVIDEO are soluția!

    Hai să ne spui ce vrei să facem pentru tine!

    Hai să construim împreună o campanie digitală care să facă diferența, cu conținut video de top!

    Cea mai importantă resursă în această perioadă este atenția! Știm cum să captezi și să fructifici atenția fermierilor!

    AGROINTELIGENȚA – BTVIDEO este lider în informarea și susținerea fermierilor!

    Avem cel mai citit site de agricultură din România, avem cea mai importantă platformă de social-media pentru fermieri, avem cea mai tare echipă de producție video!

    Nu uita! Nimic în afară de o campanie digitală cu focus video nu va funcționa! Dacă vrei să treci cu bine de furtună, apasă accelerația, nu frâna!


    Te-ar mai putea interesa

    Subvenții APIA 2024. Terenurile care primesc bani la hectar și cele care sunt scoase de la plată Mesajul unui fermier pentru funcționarii APIA care au lăsat oamenii cu conturile goale de sărbători Hurlupi la prun: cauze ale bolii, combatere

    Ultimele știri

    Rasa de oi Suffolk: caracteristici, productivitate, întreținere NeemAzal, din portofoliul Chemark Rom, este soluția biologică ideală pentru controlul dăunătorilor Ajutoarele de stat pentru fermieri – prelungite până la finalul anului