• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Start Bayer Agro Arena 2020: Aproape de fermieri, prin intermediul transmisiilor realizate de Agrointeligența – BTvideo

  agrointeligenta.ro -

  Bayer Agro Arena, desfășurată în anul 2020 la cea de-a XIV-a ediție, reprezintă cea mai mare serie de evenimente de câmp din România, destinate fermierilor cultivatori în special de cereale păioase, porumb, rapiță și nu în ultimul rând cartof, sfeclă sau floarea-soarelui.
  În contextul actual al distanțării sociale, pentru a putea ramâne aproape de partenerii nostri cu care în fiecare an evaluăm în câmp performanțele tehnologiilor Bayer, întreaga serie de evenimente Bayer Agro Arena s-a mutat în sfera digitală. Astfel, veți avea acces la toate noutățile și informațiile pe care echipa Bayer le aduce în atenția fermierilor în sezonul agricol curent.

  Vă așteptăm pe platforma media Agrointeligența (site și Facebook), pe canalul YouTube Bayer CropScience România sau pe pagina Facebook Dekalb România pentru a fi alaturi de noi în această nouă incursiune Bayer Agro Arena 2020!

  Primul eveniment Bayer Agro Arena din acest an va fi transmis luni, 25 mai 2020, orele 11.00, de la CIAT Iazu, județul Ialomița.

  Bayer Agro Arena își propune ca an de an să aducă în atenția partenerilor noștri – fermieri și distribuitori deopotrivă, noutațile în materie de tehnologii performante de protecția plantelor, hibrizi de porumb și rapiță de ultimă generație. Toate acestea, integrate alături de produsele și hibrizii deja consacrati, în tehnologii adaptate specificului pedoclimatic al locațiilor în care se desfășoară Bayer Agro Arena. Scopul este acela de a evidenția beneficiile și valoarea adaugată pe care tehnologiile Bayer le aduc în fermă, prin creșterea performanței și securizarea unor recolte bogate și de calitate”, a spus Sorin Daraban, Director Marketing Operațiuni, România, Bulgaria, Rep. Moldova, Bayer CropScience.

  Am reușit să ne impunem ca un partener eficient în zona companiilor de agribusiness pentru că livrăm cele mai bune rezultate, în cele mai bune condiții de promovare. Suntem onorați că Bayer Agro Arena beneficiază, și în acest an, de întregul nostru suport mediatic. Mulțumim profesioniștilor de la Bayer CropScience Romania pentru încrederea acordată și pentru soluțiile pe care le oferă fermierilor români. Știu că anul 2020 este unul complicat, din toate punctele de vedere, tocmai de aceea este esențial să facem diferența. Ca un lider în informarea și susținerea fermierilor. Îi invit pe agricultori să urmească transmisiile Bayer Agro Arena, vor avea ce vedea și, mai departe, aplica în fermele lor”, a spus Vlad Macovei, fondatorul Agrointeligența.

  Se spune că orice criză aduce la pachet și o serie de oportunități. Iar, pentru domeniul comunicării eficiente în agribusiness, oportunitățile sunt clare. În prezent, printr-o tehnologie adecvată, poți aduce orice eveniment în mediul digital, on-line, către un public de zeci de mii de persoane. Conceptul media dezvoltat împreună cu partenerii de la Bayer va aduce în casele fermierilor toate detaliile culturilor, descoperirile si produsele inovative. Totul astfel încât fermierul să aibă la dispoziție toate informațiile pentru a lua cele mai bune decizii pentru fermele lor. Va fi un proiect media fără precedent pentru zona de comunicare din presa agricolă, zeci de oameni implicați în peste 10 evenimente, filmări în ferme și documentări jurnalistice complexe. Timp de aproape 2 luni, fermierii vor fi la curent cu cele mai noi tehnologii implementate de compania germană în agricultura românească” a spus Cristi Niță, fondator BTvideo.


  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Pixxaro™ Super, inovația cu cel mai larg spectru de buruieni dicotiledonate anuale și perene combătute din cultura de cereale păioase Microgranulatele – o nouă abordare pentru agricultura în schimbare! Fermierii români cer autorităților să îi susțină la Bruxelles! ”Nu ne lăsați fără Sulfoxaflor, substanța care combate afidele!”

  Ultimele știri

  Erbicide sistemice care elimină eficient buruienile rezistente Înghețul la pomii înfloriți: cum evaluați gradul de afectare în livadă Avertisment de la Comisia Europeană: PNS nu va fi aprobat fără măsuri de climă şi mediu!