• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Știri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Mesajele ”greilor” din agricultură pentru fermierii care vin la Târgul INDAGRA 2013

  agrointeligenta.ro -

  Cei mai mari fermieri ai României, politicienii implicați în luarea deciziilor ce vizează agricultura și capii instituțiilor agricole, toți se reunesc zilele acestea la Târgul Indagra. Agrointel a obținut de la câteva dintre personalitățile marcante ale agriculturii de astăzi care este mesajul pe care îl transmit tututor celor care ajung, până duminică, la Romexpo. daniel constantin

  Daniel Constantin, ministrul Agricultruii și Dezvoltării Rurale:

  ”Devenit deja un reper important, INDAGRA oferă participanților prilejul de a cunoaște unele dintre cele mai renumite companii românești și internaționale, cele mai noi produse și inovatoare tehnologii destinate acestui vast sector de activitate și reprezintă în același timp,o importantă platformă de informare și dezbatere. Îmi doresc ca prin intermediul conferințelor propuse de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale în cadrul iNDAGRA, să aducem și în acest an, cât mai multe informații celor interesați”

  dragos-frumosu-ziarelive.ro_

  Dragoş Frumosu, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Industria Alimentară – Sindalimenta:

  „Târgul internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei – INDAGRA este unul dintre cele mai importante din Europa. Sunt prezentate printre altele utilaje şi tehnologii de ultimă oră, iar pentru agricultori este foarte important să le cunoască . În perspectiva atragerii de importante fonduri europene, în perioada 2014-2020, pentru toţi cei care investesc în agricultură sau în industria alimentară, târgul este o oportunitate de a cunoaşte oferta din piaţă, de a încheia noi afaceri, un prilej de cunoaşte noi partneri de afaceri”.

  dorin-cojocaru-april_article-main-image

  Dorin Cojocaru, preşedintele Asociatiei Patronale Române din Industria Laptelui – APRIL:

  „Participarea la această ediţie Indagra e foarte importantă pentru cei din domeniul agriculturii. Mai ales după toată criza care a fost vom vedea cine a rezistat pe piată, cine a supravieţuit şi continuă să facă afaceri. Practic, pentru cei care vor veni şi vor participa la târg e un nou început, un nou start în afaceri. Pentru cei care vor vizita, expozanţii vor demonstra în primulrând că reprezintă companii puternice care <>, continuă să activeze şi să reziste într-o perioadă extrem de dificilă. Pe lângă companii din ţară, vor veni la Indagra şi companii puternice din alte ţări, un prilej de a lega noi parteneriate, un prilej de a încheia afaceri profitabile”.

  adrian-radulescuAdrian Rădulescu, consilier prezidenţial pe probleme de agricultură, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii:

  „În general, este bine ca agricultorii să nu rateze niciun târg de specialitate pentru că viteza cu care se schimbă tehnologiile, evoluţiile din domeniul utilajelor agricole este una foarte mare. În acest domeniu, ce-am avut ieri nu mai e valabil mâine şi trebuie să fim puşi la punct cu toate schimbările. La Indagra sunt an de an participări din ce în ce mai importante din toată Europa şi un astfel de prilej nu trebuie pierdut. Agricultorii, antreprenorii din agricultură au şansa de a vedea ce a apărut nou, pot testa utilaje, pot vedea ce înseamnă tehnologia din domeniu. Toţi vizitatorii vor avea ce vedea şi vor putea înţelege mai bine ce înseamnă tehnologia de ultimă oră în agricultură”.

  jurconi

  Alexandru Jurconi, preşedintele Federaţiei Naţionale a Producătorilor din Agricultură, Industrie Alimentară şi Servicii Conexe din România – ProAgro:

  „Târgul internaţional INDAGRA va fi pentru participanţi un prilej nu doar de a vedea noile utilaje agricole ci va oferi posibilitatea întâlnirii cu oficiali şi specialişti din domeniul agriculturii în cadrul seminariilor, dezbaterilor şi conferinţelor programate. De exemplu, colegii noştri de la grupurile de producători de legume-fructe vor organiza o conferinţă în care vor fi dezbătute probleme legate de fiscalitatea din domeniu şi vor fi prezentate noutăţi privind culturile. Federaţia ProAgro va organiza în 31octombrie o conferinţă despre fondurile mutuale pentru agricultori”.

  laurentiu-bachiu-lapar

  Laurenţiu Baciu, preşedintele Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România – LAPAR:

  „Succesul unei afaceri depinde în primul rând de informaţiile pe care le obţii despre piaţă, despre competitori, despre tehnologie şi utlaje. Şi pentru agricultori e valabil acest principiu. Participarea la INDAGRA aduce beneficii şi pentru expozanţi şi pentru vizitatori. Aproape toate noutăţile din domeniu vor fi prezentate la târg şi deci e un important prilej pentru documentare, pentru încheierea unor afaceri, pentru a putea găsi noi parteneri comerciali. Târgul oferă posibilitatea unui contact direct producători agricoli şi clienţi, deci vorbim de o oportunitate deosebită pentru noi afaceri”.


  Te-ar mai putea interesa

  Producție record la grâu în ferma lui Dimitrie Muscă. Plus: ce producții a obținut la orz și rapiță Tomata care nu se descompune: ”Este cumpărată de o lună, nu știu ce bagă în ele” Cireașa și căpșuna – rezultatele analizelor de laborator pentru fructele românești din piețe

  Ultimele știri

  Mici fermieri care irigă – reclamați la poliție de vecinii deranjați de zgomotul pompelor Alertă meteo de furtuni și vijelii în jumătate de țară. Temperaturi sufocante și caniculă până joi Fermierii din AAC – mesaj pentru partidele politice: Susțineți la Bruxelles prioritățile agriculturii românești!