• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Super-curățitoarele germane, disponibile și fermierilor din România

    agrointeligenta.ro -

    Fermele nemților sunt curate-lună și parcă nici praful nu se așează acolo ca la noi în România. Secretul lor: super-aspiratoarele și curățitoarele cu presiune de la Kärcher, brandul german lider în echipamentele și tehnicile de curățare pentru toți profesioniștii. Inclusiv pentru cei din agricultură!

    Mii de fermieri români au avut ocazia să testeze echipamentele Kärcher în cadrul Indagra 2013, convingându-se de eficiența, dar și de multifuncționalitatea lor. ”Ne face plăcere să vă invităm și astăzi, în ultima zi de târg, să “testaţi” echipamentele Kärcher participând la aplicaţiile demonstative în standul nr. 3, platforma V5 – alea principală”, arată reprezentanții companiei.

    zg_agriculture_husbandry_702x220Kärcher s-a impus și în România în agricultură, oferind soluții pentru toate nevoile fermierilor, chiar și pentru curățarea și îngrijirea animalelor. ”Noi suntem responsabili de calitate curată: cu sisteme eficiente de dezinfectare și curățare pentru grajduri. De exemplu, cu soluția de dezinfectare 2K de la Kärcher”, arată compania pe site-ul oficial.

    Pentru că tot este sezonul vinului, Kärcher nu i-a uitat nici pe viticultori. ”Protejarea investițiilor, menținerea productivității: cu aparate de curățat cu înaltă presiune foarte performante și accesorii corespunzătoare oferim soluții de curățare eficiente pentru utilaje și aparate în agricultură și pentru butoaiele din stejar în vinicultură”.

    zg_agriculture_agriculture_702x220 HD_13_18_farm_app_SI_1_720x220 IV_100_55_mob_app_dd_2_702x220Prețuri bune pentru calitate germană

    Kärcher a lansat o ofertă promoțională pentru o serie de echipamente, promoție valabilă până la finele anului și care permite fermierilor să își achiziționeze un aspirator uscat profesionist cu doar 709 lei sau un aspirator uscat-umed care permite curățarea filtrului printr-o simplă apăsare de buton, cu doar 1.382lei.  Oferta e la fel de tentantă și la curățitorul cu presiune fără încălzire – 2.268 lei și la cel cu încălzire – 4.754 lei.

    Pe perioada târgului Indagra, clienții Kärcher beneficiază de o reducere de -10% pentru orice aparate H&G sau Comerciale, Profesionale și Industriale, cumpărate ori comandate în standul Kärcher.

    Despre KÄRCHER

    Compania Kärcher ocupă nr. 1 mondial în echipamente şi produse de curăţare și furnizează soluţia potrivită pentru orice aplicaţie, s-a specializat în proiectarea, producerea şi distribuirea de tehnică de curăţare, atât pentru uz casnic cât şi pentru cel profesional şi industrial.

    În anul 2011, Kärcher a reuşit din nou să aibă creştere economică, să creeze numeroase locuri de muncă şi să îşi crească cotele de piaţă la nivel mondial.

    Fiind lider de piaţă mondial în tehnologia de curăţare, Kärcher a atins cea mai mare cifră de afaceri (1,7 miliarde EUR), precum şi cel mai mare numar de unităţi vândute (8,25 milioane) din istoria companiei.

    Produsele  inovatoare şi durabile dezvoltate în întregime, în conformitate cu nevoile clienţilor companiei Kärcher sunt un factor major care contribuie la cresterea companiei. Un aspect important este reducerea consumului de energie în timp ce creşte performanţa de curăţare.

    Numai anul trecut Kärcher a adus peste 100 de produse noi pe piaţă, inclusiv  aparatele de frecat – aspirat B 40 şi B 60. Aparate de curaţat cu înaltă presiune cu încălzire având  funcţie de eco efficiency cu economisirea energiei. Aspiratoare uscat-umed, cu curăţarea eficientă a filtrelor cât şi accesorii unice pentru aparate de curăţat cu înaltă presiune.

    În 2011 compania a fost, de asemenea, implicata în conservarea mediului, şi a sprijinit numeroase instituţii caritabile, sociale şi culturale în mai multe ţări. Kärcher este un partener al SOS Satele Copiilor şi membră a Retelei Global Compact ONU. Kärcher a făcut uz de propria tehnologie şi expertiză pentru a contribui la întreţinerea şi curăţarea monumentelor  valoroase, cum ar fi teatrul în aer liber Loreley în Valea Rinului şi în partea de sus N a Turnului  Seul din capitala Coreei de Sud.

    Compania Kärcher este prezentă în România din 1992, un birou de reprezentanţă al companiei a fost înfiinţat în 2002 iar în anul 2008 s-au pus bazele companiei Kärcher România. La momentul actual compania asigură acoperirea întregului teritoriu al ţării prin reprezentanţi de vânzări şi service, având la momentul actual un numar de 25 de angajaţi. Aparatele şi echipamentele profesionale Kärcher se comercializează printr-o reţea de peste 85 de distribuitori şi în 175 de magazine care vând echipamente de uz casnic.

    Kärcher Romania a încheiat anul 2011 cu o cifră de afaceri în creştere cu 15% faţă de anul precedent.

    Notă: Prețurile echipamentelor nu conțin TVA


    Te-ar mai putea interesa

    Fertilizarea castraveților cu îngrășăminte bio – 6 rețete simple A apărut în supermarketuri carnea de miel adusă din Australia Abatorul familiei Gagea exportă carne de oaie în 13 țări: ”Vrem să producem Nuggets de miel”

    Ultimele știri

    UE intenţionează să îşi majoreze exporturile de alimente în China, în pofida tensiunilor comerciale Micii fermieri – subvenție APIA de 98,80 euro/ha. Banii se virează acum în conturi Lista produselor agricole din Ucraina pentru care se pot introduce taxe vamale