• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Protocol pentru producții importante: Produsele Daymsa, folosite ca la carte, ajută fermierii români să aibă profit!

  agrointeligenta.ro -

  Pentru a avea producții mari, agricultorii din România învață și de la fermierii din vestul Europei. Tehnologii care dau roade în Spania au fost aduse în țara noastră, iar rezultatele se văd deja. Produsele Daymsa, folosite ca la carte, ajută fermierii români să aibă profituri importante.

  Toate produsele prezentate în protocolul Daymsa au la bază Leonardită (resturi vegetale compostate de zeci de mii de ani), alge marine, aminoacizi și microelemente care se regăsesc și în gunoiul de grajd, cu avantajul că acestea nu conțin semințe de buruieni, impurități și nici eventuale resturi de medicamente aplicate la animale. Sunt produse naturale, majoritatea fiind autorizate pentru a fi folosite în agricultura ecologică, de către mai multe organisme internaționale (Ecocert, Fibl, Control Union, Omri, etc – CE, JAS, NOP).

  Cum e și normal, protocolul de folosire a produselor Daymsa începe cu pregătirea terenului, o etapă esențială într-un an agricol. Naturcomplet-G este baza pe care se așează toate elementele de tehnologie. “Este un îngrășământ organic, care ajută solul să fie afânat, leagă solurile”, a explicat Aurelian Cioară, producător de legume și utilizator de produse Daymsa.

  CARACTERISTICI NATURCOMPLET-G

  Protocolul urmează pașii tehnologici. Astfel, Raiza Mix este al doilea produs utilizat. Se folosește de la tratarea seminței înainte de semănat, pentru a consolida planta prin rădăcină. Raiza Mix este ajutorul pe care-l are planta pentru a începe o dezvoltare puternică. Când fructele ajung la o treime din mărime, Raiza Mix este înlocuit de Terrenova, un îngrășământ pe bază de acizi humici, care ajută planta să crească și îi oferă necesarul de potasiu. Pentru plantele care au nevoie de microelemente se folosește Folitex, un produs Daymsa care “repară” și carența de calciu.

  Plantele pot primi potasiu și prin intermediul unui alt produs de la Daymsa, și anume Naturfruit. Particularitatea sa este că nu conține clor, astfel că utilizarea acestuia nu afectează înflorirea și legarea. În plus, ajută fructul să se uniformizeze și îi grăbește maturizarea.

  Aurelian Cioară nu sare niciun pas din acest protocol. De aceea, utilizează și Citoplant. “Eu îl folosesc și foliar și radicular. La tratamentele radiculare, efectul este la câteva zile de la administrare, la tratamentele foliare efectul este din a doua zi, începe să dividă celula, să pornească lăstari laterali din lujerul principal. După înflorire și legare ajută să marească și fructul și îl uniformizează”, a completat fermierul.

  Înflorirea și legarea sunt influențate pozitiv și de un alt produs de la Daymsa, este vorba de Pleniflor. Acesta se poate aplica între două tratamente cu Cytoplant. Naturacid ajută fermierul pentru reglarea pH-ului apei. De ce este atât de important? Se verifică foarte ușor valoarea pH-ului apei pentru soluția în care se amestecă fungicidele, insecticidele și erbicidele.

  CARACTERISTICI PLENIFLOR

  Produsele Daymsa au o eficacitate crescută dacă se folosește și Sprayfix, bioadjuvantul care le oferă o aderență mai bună. Este produs pe bază de extract de mugur de pin natural, are efect antiderivă și oferă rezultate foarte bune când nu există masă vegetativă.

  Mai multe detalii despre protocolul de utilizare a produselor Daymsa se pot găsi pe pagina de Facebook Natur Grup Integral SRL.
  Facebook: NATUR GRUP INTEGRAL SRL
  Whatsapp: +40745 643 165


  Te-ar mai putea interesa

  Corteva a lansat biostimulatorul Utrisha™ N cu rol în eficientizarea nutriției plantelor! Păioasele intră mai bine în iarnă cu ajutorul îngrășământului foliar Plonvit Active Cereale Soluții urgente la criza îngrășămintelor: credite pe perioade scurte de timp sau reducerea accizelor!

  Ultimele știri

  Dezastrul lăsat în urmă de fostul șef al ANZ. De la furie și disperare, până la procese și falimente! Conflict la o fermă de bovine. Unul dintre angajați a ajuns în stare gravă la spital! Subvenție pentru tona de grâu procesată! Măsură pe termen scurt pentru fermieri și procesatori!