• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Prognoza meteo până sâmbătă! Ploi, temperaturi în scădere și ceață noaptea și dimineața!

  Ramona Dascălu -

  Meteorologii anunţă că vremea se răceşte, iar în mare parte din ţară vor fi semnalate ploi. Temperaturile minime vor ajunge spre finalul săptămânii, în unele zone din țară, și la 5 grade. De asemenea, în următoarele zile,  în orele dimineţii, dar mai ales ales noaptea, se va semnala ceaţă în majoritatea regiunilor.

  Miercuri, în ţară, în vestul, nord-vestul și centrul țării, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale, în timp ce în rest vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil în est și sud-est, dar va avea înnorări în celelalte regiuni, mai accentuate după-amiaza și noaptea, când aria ploilor, însoțite și de descărcări electrice, se va extinde treptat dinspre regiunile sud-vestice și va cuprinde cea mai mare parte a țării. Local, cantitățile de apă vor fi însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, dar de scurtă durată și în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 19 și 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade.

  Joi, în ţară, vremea va deveni răcoroasă în vest, sud-vest, centru şi nord, în timp ce în sud-estul teritoriului valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această dată. Cerul va avea înnorări și va ploua, ziua în cea mai mare parte a țării, iar noaptea în regiunile estice și sud-estice, local în cele centrale și izolat în rest. Local, cantitățile de apă vor fi însemnate. Vântul va avea intensificări la munte, în special pe creste, dar local şi temporar şi în celelalte zone, în special în sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 16 şi 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade.

  Vineri, în ţară, în jumătatea de est a ţării, vremea va fi în general instabilă, cerul va fi mai mult noros şi va ploua pe arii extinse; vor fi mai ales averse, iar în Muntenia şi Dobrogea se vor semnala local descărcări electrice. Izolat, cantităţile de apă vor fi însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, iar ploi slabe vor fi posibile doar pe spaţii mici. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări mai susţinute la munte şi în extremitatea de sud-vest, dar local şi temporar şi în regiunile estice. Regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele normale ale datei în cea mai mare parte a ţării, cu maxime ce se vor încadra între 13 și 22 de grade şi minime între 7 și 16 grade. Pe alocuri, în orele dimineţii, dar mai ales ales noaptea, se va semnala ceaţă.

  Sâmbătă, valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în estul şi sud-estul ţării, precum şi la munte unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 23 de grade, iar cele minime între 5 și 15 grade. Dimineaţa şi noaptea, pe alocuri se va semnala ceață.


  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Alertă ANM! Cod galben de ninsori viscolite – emis de astăzi pentru 9 județe! Ultima oră de la ANM! Alertă în vigoare de viscol puternic, ninsori și vizibilitate redusă! Prognoza meteo de la ANM. Cum va fi vremea în următoarele săptămâni!

  Ultimele știri

  Secretarul de stat Gheorghe Ștefan a reprezentat MADR și România la Forumul Global pentru Alimentație și Agricultură Apan Agriculture Equipments – Unic Importator Agrifac în România! Gabriela Vila, ADAMA România și Rep. Moldova: ”Fermierul român va primi întotdeauna soluții adecvate nevoilor sale, produse și servicii eficiente”