• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Kaufland invită în magazine micii fermieri care nu mai pot vinde în piețe! Termen de înscriere: 7 decembrie!

  Ramona Dascălu -

  Colac de salvare pentru micii producători locali de legume-fructe! Kaufland România își oferă spațiul din magazine pentru a găzdui producătorii locali mici de legume-fructe care întâmpină dificultăți în comercializarea mărfii în această perioadă. Cei care își doresc să-și vândă marfa în cele 135 de magazine Kaufland din întreaga țară sunt invitați să se înscrie până pe 7 decembrie 2020 în program, printr-un e-mail la office@kaufland.ro.

  Într-un comunicat de presă remis Agrointeligența – AGROINTEL.RO, Kaufland România susține că a demerat această acțiune întrucât înțelege nevoia de a susține micii producători locali de legume-fructe afectați de necesitatea de a oferi măsuri sporite de siguranță, esențiale în contextul actual, sau de temperaturile scăzute de afară.

  Astfel, din 8 decembrie și pe tot parcusul lunii, Kaufland oferă micilor producători interesați suprafață de vânzare în magazine, pentru a fi alături de ei în eforturile de a depăși mai ușor această perioadă. Producătorii interesați sunt invitați să se înscrie în demers printr-un e-mail la office@kaufland.ro, iar Kaufland îi va găzdui, oferindu-le spațiu de vânzare în magazin și sisteme comerciale moderne. Demersul vizează producătorii mici de legume-fructe din toate județele țării, iar colaborările se vor face la nivel regional.

  Producătorii înscriși în program vor fi plătiți la trei zile 

  Kaufland România susține că producătorilor care se vor încrie în program le va fi asigurată plata rapidă, la 3 zile, în loc de 7 zile, termenul de plată standard pentru producătorii mari de legume-fructe.

  Ce condiții trebuie să respecte producătorii care vor să vândă în Kaufland:

  Programul oferă producătorilor și perspectiva unei colaborări pe termen lung cu retailerul

  Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs Kaufland România, susține că producătorii care se vor alătura inițiativei Kaufland, din luna decembrie, vor avea șansa de a colabora cu retailerul și pe termen lung.

  „Sprijinul în momente de nevoie este ce contează cel mai mult și am învățat asta în toată relația cu producătorii locali din toți acești ani. Prin prezentul program, valabil în toate magazinele noastre pe parcursul lunii decembrie, ajutăm producătorii de legume fructe afectați de dificultăți să aibă un loc sigur și condițiile necesare comercializării pentru a nu pierde culturile și ca marfa lor să ajungă în continuare la români în cele mai bune condiții. Ne dorim să fim un sprijin real și de aceea, pentru a face posibil acest program pentru producătorii mici, ne-am simplificat regulile de recepție și ne-am adaptat procesul de achiziție pentru a le facilita accesul cât mai mult, păstrând regulile esențiale privind calitatea și siguranța, aspecte deosebit de importante pentru noi și clienții noștri. Deși demersul este valabil în luna decembrie, avem încredere că vom identifica parteneriate pe care le vom păstra pe termen lung, deoarece Kaufland este interesat să listeze producători locali, chiar și mici, și să îi ajute să se dezvolte. Nu este sigurul nostru program în acest sens”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs Kaufland România.


  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Președintele ANSVSA: În 2021 avem deja trei focare de scrapie, în trei județe diferite Perioada din an în care pășunatul pe terenuri agricole este interzis – lege promulgată Proiect MAI: Tractoriștii, obligați să prezinte certificatul de înmatriculare/înregistrare

  Ultimele știri

  Ce trebuie să știi despre subvenția la cultura de usturoi în 2021 Inventar la ovinele înscrise în Registrele Genealogice. Termen limită: 28 aprilie Lideri din oierit – la Parlament: ”Până acum nu ne-a consultat nimeni!”