• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Corteva Agriscience selectează Dadelos Agrosolutions pentru comercializarea globală a Biostimulatorilor

    Roxana Dobre -

    Corteva Agriscience și Dadelos Agrosolutions, o filială a Ajinomoto au anunțat luni, 15 februarie,  un acord pentru dezvoltarea, validarea și comercializarea biostimulatorilor destinați fermelor din întreaga lume. Recunoscută pentru combinarea expertizei extinse în tehnologiile biostimulatoare și modurile acestora de acțiune, Dadelos Agrosolutions dezvoltă tehnologii pentru obținerea efectelor dorite asupra plantelor sub aspectul eficienței utilizării ingășămintelor, a metabolismului și a răspunsului la stres.

    „Acest acord consolidează angajamentul nostru de a oferi fermierilor produse biologice pentru protecția culturilor, inclusiv o linie completă de soluții biostimulatoare bazate pe efecte demonstrate și rezultate previzibile. Acordul nostru cu Dadelos Agrosolutions este un alt pas care arată eforturile noastre de a construi un portofoliu biologic prin colaborarea cu experți de top în domeniile lor”, a declarat Rajan Gajaria, Executive Vice President, Business Platforms, Corteva Agriscience.

    ”Tehnologiile și soluțiile de protecție a culturilor pe care le-am dezvoltat în ultimii 24 de ani urmăresc să ajute industria și fermierii să producă mai multe alimente de o calitate mai bună, reducând în același timp impactul asupra mediului. Misiunea noastră este un exemplu clar al Ajinomoto Group Creating Shared Value (ASV) și al filosofiei Ajinomoto de a se angaja în mod constant în inițiative de rezolvare a problemelor sociale prin afaceri ”, a declarat Norbert Pons, Chief Executive Officer of Dadelos Agrosolutions, S.L.

    „Prezentul acord cu Corteva Agriscience confirmă interesul colaboratorilor și clienților pentru soluțiile noastre științifice, capacitatea noastră de a inova și eforturile noastre continue de a crea în mod constant valoare adăugată pentru clienții pe care îi avem în întreaga lume”, a adăugat el.

    Noul portofoliul global de biostimulatori creat de Corteva este dedicat dezvoltării de produse biostimulatoare, biocontrol și feromoni cu performanțe dovedite, previzibile, care funcționează în paralel cu soluțiile convenționale de protecție a culturilor. Astfel de opțiuni care vor ajuta fermierii să răspundă așteptărilor într-o piață în continuă schimbare, păstrând în același timp terenurile productive și sănătoase, sunt în conformitate cu Obiectivele de Durabilitate Corteva Agriscience 2030.

    Detaliile acordului nu au fost dezvăluite.

    Despre Corteva Agriscience

    Corteva Agriscience este o companie globală, pur-agricultură, tranzacționată pe bursă, care oferă fermierilor din întreaga lume cel mai complet portofoliu din industrie – inclusiv un mix echilibrat și divers de semințe, soluții pentru protecția culturilor și soluții digitale axate pe maximizarea productivității și creșterea randamentului și profitabilității. Având în portofoliu unele dintre cele mai cunoscute mărci din agricultură și o linie de produse și tehnologii de top în industrie, care pot genera creșteri viitoare, compania se angajează să colaboreze cu părțile interesate din întreg sistemul alimentar, contribuind la promisiunea de a îmbogăți viața celor care produc și a celor care consumă și asigurând progresul generațiilor viitoare. Corteva Agriscience™ a devenit o companie independentă listată la bursă pe data de 1 iunie 2019 anterior fiind divizia agricolă a DowDuPont. Mai multe informații sunt disponibile pe www.corteva.ro

    Urmăriţi Corteva Agriscience pe Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter şi YouTube.

    Despre Dadelos Agrosolutions, S.L

    Afiliat la Ajinomoto Co., Inc, Dadelos Agrosolutions, S.L. este o companie dedicată în totalitate cercetării, producției și vânzării unei game largi de biosoluții pentru industria agricolă. Compania are sediul în Valencia (Spania) și furnizează industriei o gamă largă de biostimulatori, biofertilizanți și soluții biologice în ultimii 24 de ani. Mai multe informații pot fi găsite pe www.agro2agri.com.

    Deblocând puterea aminoacizilor, grupul Ajinomoto își propune să rezolve problemele legate de alimentație și de sănătate asociate obiceiurilor alimentare și îmbătrânirii și să contribuie la o mai bună stare de sănătate pentru oamenii din întreaga lume. Pe baza mesajului corporativ „Mănâncă bine, trăiește bine”, am urmărit științific posibilitățile aminoacizilor de a asigura creșterea viitoare prin crearea de valoare nouă furnizată de soluții durabile și inovatoare pentru comunități și societate.

    Grupul Ajinomoto are filiale în 35 de țări și regiuni și vinde produse în peste 130 de țări și regiuni. În anul fiscal 2019, vânzările au fost de 1,1 trilioane de yeni (adică 10,1 miliarde de dolari SUA).

    Pentru a afla mai multe, vizitați www.ajinomoto.com.


    Te-ar mai putea interesa

    Vremea de schimbă radical. Șefa ANM anunță ploi și temperaturi cu minus Când se plantează roșiile în grădină – calendar Vremea de Florii, 1 Mai și Paște 2024. Meteorologii au anunțat prognoza meteo de sărbători

    Ultimele știri

    Raport EFSA: Carnea de pasăre și ouăle produse în România sunt sigure pentru consum! John Enoiu, Naturevo – La ce să fie atenți fermierii după valul de ploi și temperaturi scăzute Adrian Pintea, MADR, anunț despre plata subvențiilor APIA