• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Accesarea fondurilor europene pentru fermieri în 2021 – oportunități și incertitudini. Conferință transmisă în direct de Agrointeligența, luni, 14 iunie, de la 11.00

  agrointeligenta.ro -

  Grupul Agrointeligența, lider în informarea și susținerea fermierilor, în parteneriat cu Asociația Forța Fermierilor, în deschiderea târgului digital de agricultură ExpoFerma, organizează conferința “Accesarea fondurilor europene pentru fermieri în 2021 – oportunități și incertitudini”.

  Evenimentul va avea loc luni, 14 iunie 2021, începând cu orele 11.00 și va fi transmis în direct pe paginile de Facebook și Youtube Agrointeligența, pe site-ul Agrointel.ro precum și LiveExpo.ro – platforma digitală pe care se va derula ExpoFerma, în perioada 14-17 iunie 2021.

  “Suntem în plin proces de publicare în dezbatere publică a ghidurilor pentru măsurile de finanțare cuprinse în perioada de tranziție. Suntem într-un moment critic, decisiv pentru modul în care fermierii vor putea accesa banii europeni în acest an. Trebuie să ne mișcăm foarte repede și foarte bine pentru că miza este uriașă pentru sectorul agroalimentar. Într-un an complicat, în care accesul la finanțare a fost diminuat iar capitalizarea fermelor din toate zonele a scăzut dramatic, depunerea de proiecte cu finanțare europeană reprezintă o prioritate pentru dezvoltarea fermierilor români. Sunt foarte multe întrebări din partea acestora, foarte multe de clarificat în ceea ce privește ghidurile. Facem această conferință tocmai pentru a le oferi fermierilor informație și expertiză cu valoare adăugată maximă din partea decidenților politici, a consultanților dar și a membrilor Asociației Forța Fermierilor care au experiență în acest domeniu și care au lucruri de împărtășit sau probleme de semnalat.

  Vom face niște anunțuri extrem de importante pentru fermieri, în general, dar și pentru membrii Asociației Forța Fermierilor, care vor beneficia de o susținere totală din partea noastră pentru accesarea de fonduri europene. Vor fi niște mișcări importante ce vor fi comunicate, nu le ratați! Vă aștept luni să urmăriți transmisia în direct a conferinței noastre, nu uitați să vă notați data și ora”, a spus Vlad Macovei, președintele Asociației Forța Fermierilor și fondator Agrointeligența.

  Târgul ExpoFerma se ține pe www.liveexpo.ro

  Târgul digital de agricultură EXPOFERMA va avea loc în perioada 14-17 iunie 2021 pe platforma expoferma.ro. Evenimentul reunește ofertele companiilor care oferă servicii și utilaje fermierilor, fiind organizat în premieră de LiveExpo.ro, în parteneriat cu Agrointeligența – AGROINTEL.RO.

  Cum se va desfășura târgul digital de agricultură

  Zilnic, în perioada 14-17 iunie, fermierii vor putea vizita standurile companiilor înscrise la târg, vor putea intra în dialog direct cu reprezentanții acestor și vor putea solicita oferte la produsele și serviciile de care sunt interesați. Pe perioada târgului, fermierii vor beneficia de sesiuni informative din partea autorităților și companiilor partenere, dar și de discounturi promoționale, de vouchere cu reduceri și de concursuri cu premii.

  Companiile care doresc să participe la ExpoFerma 2021 sunt rugate să ne contacteze la numărul de telefon 0766.577.992 (Marius Bran – Dir. Dezvoltare al grupului Agrointeligența-BT Video) sau pe e-mail la marius.bran@agrointel.ro


   


  Te-ar mai putea interesa

  Vin banii pentru fermieri! Guvernul a aprobat sumele pentru subvențiile ANT vegetal și zootehnie Găinile nu mai fac ouă – cauze. Ce remedii există Familia căreia i-au murit oile de la un tratament și-a refăcut turma cu ajutorul animalelor donate! Apicultor disperat: Ni s-a otrăvit stupina cu 150 de familii de albine, unica noastră sursă de venit! Șeful APIA: 12 euro/ha – cuantumul ANT la culturi în teren arabil

  Ultimele știri

  Prezentatorul TV Dan Negru, intrigat de prețul urzicilor românești. Val de comentarii pro și contra Fermieri obligați de APIA să dea subvențiile înapoi, altfel vor fi executați silit Prețul rapiței a scăzut cu 30 euro/tonă de la începutul anului. Recolta 2024 – un preț mult mai bun Ultima strigare pentru sămânța de mazăre. Prețurile pe tonă au crescut la nivel mondial Franța interzice importul de legume și fructe tratate cu substanțe interzise în UE