• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • UTILBEN – importator unic în România pentru gama de tractoare KIOTI de la 21 la 125 de cai putere!

    agrointeligenta.ro -

    UTILBEN este o companie furnizoare de utilaje, care a ajuns în topul organizațiilor de profil din România grație afacerilor făcute cu integritate și caracter. În 2021, UTILBEN a împlinit 15 ani de activitate la cel mai înalt nivel și se poate mândri cu un portofoliu de peste 50.000 de produse din sfera echipamentelor agricole și de construcții, disponibile pe site-ul www.utilben.ro. Compania cu sediul în Cluj-Napoca are capital 100% românesc și reunește peste 70 de profesioniști în domeniul utilajelor.

    Accentul a căzut dintotdeauna pe dezvoltarea organizației, pe creșterea ofertei de produse și servicii și pe atragerea de furnizori de renume. În acest registru, se încadrează și parteneriatul dintre compania UTILBEN și producătorul sud-coreean de tractoare KIOTI. Utilajele agricole KIOTI sunt recunoscute în toată lumea pentru varietatea sarcinilor pe care le pot îndeplini și pentru anduranța de care dau dovadă în condiții grele de muncă. Cu o experiență de 74 de ani în domeniul echipamentelor agricole, KIOTI este sinonim cu inovarea și performanța.

    Producătorul de tractoare KIOTI nu putea lipsi de pe piața din România, iar UTILBEN este partenerul ideal pentru a veni în sprijinul fermierilor cu cele mai bune soluții de echipamente agricole. De 15 ani, compania le asigură clienților săi produse și servicii de top: stoc de utilaje, piese de schimb, service, finanțare și livrare rapidă a echipamentelor agricole.

    UTILBEN este unic importator în România pentru gama de tractoare KIOTI de la 21 la 125 de cai putere. Toate utilajele KIOTI respectă normele de poluare Stage V, ceea ce înseamnă că pot fi înmatriculate și pot circula legal pe drumurile publice din țara noastră. Tractoarele KIOTI sunt ideale pentru agricultură, legumicultură, zootehnie, viticultură și pomicultură.

    Tractoarele KIOTI din Seria CS sunt dotate cu motoare diesel cuprinse între 21 și 24,5 cai putere și se remarcă datorită unui consum redus de combustibil și o putere mare, în ciuda dimensiunilor reduse.


    Tractoarele KIOTI din Seria CK sunt dotate cu motoare puternice, dar economice și silențioase, cuprinse între 25 și 50 de cai putere, care vă garantează o productivitate ridicată și performanțe de top.


    Tractoarele KIOTI din Seria DK au motoare cuprinse între 45 și 58 de cai putere și sunt dotate cu instalație de aer condiționat și încălzire centrală, scaun ergonomic, volan reglabil și porturi multimedia.

    Tractoarele KIOTI din Seria RX au motoare cuprinse între 66 și 73 de cai putere și oferă cea mai mare forță de ridicare din clasa sa. Totodată, sunt recunoscute pentru dotările de top și eficiența în muncă.


    Tractoarele KIOTI din Seria PX sunt cele mai puternice tractoare fabricate de producătorul sud-coreean, cu motoare de până la 125 de cai putere. Aceste utilaje sunt ajutorul potrivit pentru proprietarii de terenuri vaste sau pentru cei care dețin ferme comerciale.

    Parteneriatul dintre UTILBEN și KIOTI le oferă fermierilor din România beneficii unice și cele mai bune soluții agricole. Garanție de până la 5 ani în condiții excepționale față de ce oferă concurența, consultanță și service la nivel național oferit de UTILBEN, stoc de utilaje și piese de schimb în Cluj-Napoca și ofertă de finanțare cu dobândă zero!

    Pentru gama completă de tractoare KIOTI, accesați site-ul www.utilben.ro și descoperiți utilajul perfect pentru dumneavoastră!

    UTILBEN, garanția utilajelor fiabile!
    Adresă: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca
    Telefon: 0733 040 000
    Email: contact@utilben.ro
    Website: www.utilben.ro


    Te-ar mai putea interesa

    Făinarea la măr. Semnele atacului, combatere ANM a emis o alertă meteo de vijelii și averse torențiale în 18 județe până joi dimineață Bursa ploilor – cât a plouat până astăzi în fiecare județ

    Ultimele știri

    MARSAT vine în sprijinul micilor fermieri care vor să își cumpere utilaje cu fonduri europene! Parlamentul European a votat simplificarea PAC cu flexibilitate pentru condițiile de mediu Stațiunea Dancu, ”pepinieră” de vaci campioane. Producția medie de lapte în ferma ”de stat”