• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Carnea de vită din rasa Bălțată Românească – produs premium pe raftul marilor magazine!

    Roxana Dobre -

    Carnea de Bălțată Românească obținută în ferme din țara noastră este la un pas de a deveni un produs premium care se va afla pe rafturile marilor magazine. Asociația Crescătorilor de vaci ”Bălțată Românească” tip Simmental (ACVBR-SIM) a pregătit deja primele produse pe care consumatorii le vor găsi în magazine și care asigură carne fragedă, proaspătă și de calitate.

    Asociația anunță că fermele membre înființate în mai multe județe din România vor asigura necesarul de tăurași de Bălțată Românească, îngrășați până la 800 de kg, pentru produsele de carne Premium care se vor regăsi pe rafturile magazinelor.

    De acum înainte brandul: ”Bălțată Românească – produse românești”  va garanta continuu consumatorilor, produse din carne fragedă, proaspătă și de calitate! Fermierii interesați, crescători de Bălțată Românească, pot deveni colaboratori ai ACVBR-SIM, direct sau prin intermediul asociațiilor partenere din județele țării. În paralel cu produsele din carne, ACVBR-SIM dezvoltă rețeaua de unități de procesare lapte și colectare lapte. Asta-i șansă crescătorilor de Bălțată Românească din România, ca împreună și în mod organizat să asigure hrană de zi cu zi pentru concetățenii lor. Credeți în fermierii din România, credeți în ACVBR-SIM! – transmite asociația.

    Agrointeligența-AGROINTEL.RO a anunțat în premieră despre proiectul ACVBR-SIM privind lansarea pe piață a produselor din carne provenite de la tăurașii de Bălțată Românească. Despre acest subiect aici:  Ofensiva Bălţatei Româneşti pe piaţa cărnii de vită: ”Investim în 20 de ferme de îngrășare care vor aduce pe piață 2.000 de capete lunar”


    Te-ar mai putea interesa

    Fermierul Călin Cozma vinde 1.000 de hectare din cele 2.300 pe care le lucrează. Motivul? Vrea să își salveze afacerea! Laurențiu Filipescu, crescător de capre: ”Vând brânza cu 45 lei/kg și laptele cu 15 lei/litru, dar livrez la ușa clientului” Ce cultivăm după roșii, imediat după recoltare. Recomandări

    Ultimele știri

    Florin Barbu, MADR: Fermierii nu vor mai fi chemați la APIA pentru subvenții Când încep ploile. Prognoza meteo până pe 8 septembrie Lista actelor ce se depun la primărie pentru a primi despăgubiri de secetă la culturile din acest an