Ştiri agricole

Agrointeligența, partener media al seminarului “Mic producător, caut finanțare!”. Participarea este gratuită!

Noile oportunități de finanțare pentru micii producători vor fi prezentate, în premieră, în cadrul unui seminar dedicat întreprinzătorilor care vor să atragă cât mai multe resurse – europene și numai, în ferma lor. Seminarul ”Mic producător, caut finanțare!” va avea loc sâmbătă, 12 aprilie, în incinta Romexpo, la Sala de conferințe din Pavilionul C1. Evenimentul organizat de Asociația Mici Producători este susținut mediatic de către Agrointeligența.

”În anul 2014 începe o nouă perioadă de finanțare, care oferă oportunități reale de dezvoltare pentru micii producători. Pe de altă parte, accesarea fondurilor europene continuă să fie un proces dificil, care nu pare să fie la îndemâna oricui și pentru care este nevoie de un dialog constant între producători, consultanți și autorități.

Alături de invitații noștri, consultanți în domeniul accesării fondurilor structurale, precum și tineri fermieri care au aplicat cu succes la fonduri europene, dorim să oferim micilor producători posibilitatea de a afla din timp despre noile oportunități de finanțare, dar și despre dificultățile procesului de aplicare”, a declarat Karina Mereuță, președintele Asociației Mici Producători (AMP).

Programul seminarului ”Mic producător, caut finanțare!” – în curs de actualizare

14.30-15.00 – Înregistrarea participanților

15.00-15.30  – Asociația Mici Producători: Prezentare. Vorbitor: Karina Mereuță – Președinte Asociația Mici Producători

15.30-16.30 – PNDR 2014-2020 – stadiu, noutăți față de perioada anterioară, oportunități pentru micii producători. Vorbitor: Radu Limpede – Managing Partner EU Advisory

16.30-17.00 – Viziunea beneficiarului: cum să aplici cu succes la PNDR. Vorbitor: Alice Constantin –Vicepreședinte Asociația Mici Producatori și tânăr întreprenzător în agricultură.

17.00-17.30 – Sesiune de întrebări și răspunsuri

Participarea la seminar este gratuită pentru toți producătorii agricoli interesați, care sunt rugați să confirme prezența lor la eveniment la adresa de email [email protected] sau la numarul de telefon 0723.248.907, până pe 11 aprilie 2014, ora 16.00.

Aflați mai multe detalii AICI.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!