• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Prognoza meteo pentru această săptămână. ANM: Ceață și burniță în mai multe zone

    Angelica Lefter -

    Prognoza meteo pentru această săptămână, făcută publică de către Administrația Națională de Meteorologie. Specialiștii ANM anunță că vremea din zilele următoare va fi un specifică acestei perioade a anului și doar în unele zone de sud și est ale țării vor predomina ploile sau burnița, cu ceață mai ales în orele dimineții.

    Temperaturile maxime se vor situa între 5 și 13 grade Celsius, iar cele minime vor ajunge și la – 5 grade Celsius în depresiunile din estul Transilvaniei, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

    ANM: Prognoza meteo luni – 15 noiembrie 2021

    Vremea se va menţine în general închisă în sudul şi estul ţării, unde nebulozitatea de nivel jos local va persista şi trecător se vor semnala ploi slabe sau burniţă. În vestul Carpaţilor Meridionali, în a doua parte a intervalului, izolat vor fi posibile precipitaţii slabe mixte.

    În restul teritoriului, vremea va fi predominant frumoasă, cerul va fi mai mult senin, şi doar dimineaţa şi noaptea, pe suprafeţe mici se va semala ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului unde la rafală se vor depăşi 55…65 km/h, iar la viteze mai mici pe litoral.

    Temperaturile maxime se vor încadra între 6 şi 13 grade, iar cele minime, în general, între -3 şi 7 grade.

    ANM: Prognoza meteo marți – 16 noiembrie 2021

    În această săptămână, în regiunile sudice şi în cele estice, nebulozitatea joasă va persista şi izolat va fi ceaţă, iar trecător vor fi condiţii de burniţă. În restul zonelor, vremea va fi predominant frumoasă, cerul va fi mai mult senin şi doar pe alocuri, în zonele joase, îndeosebi dimineaţa şi noaptea va fi ceaţă.

    Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în sudul Banatului, unde la rafală se vor depăşi viteze de 60…70 km/h, iar pe arii restrânse şi la intensitate mai redusă pe litoral şi în zona Carpaţilor Meridionali.

    Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 12 grade, cu cele mai ridicate valori în zonele de deal din vestul şi nord-vestul teritoriului, iar cele minime se vor situa, în general, între -5 şi 4 grade.

    ANM: Prognoza meteo miercuri – 17 noiembrie 2021

    În ţară, în regiunile extracarpatice, pe parcursul zilei nebulozitatea de nivel jos local va persista, iar noaptea cerul va fi variabil. În restul zonelor, cerul va fi mai mult senin în prima parte a intervalului apoi se va înnora treptat şi cu totul izolat în sud-vest vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări ziua în sudul Banatului.

    Temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 12 grade, iar cele minime între -5 şi 6 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. În zonele joase de relief, îndeosebi dimineaţa şi noaptea, izolat se va semnala ceaţă.

    ANM: Prognoza meteo joi – 18 noiembrie 2021

    Vremea se va răci şi va deveni în general închisă, în aproape întrega țară. Cerul va fi noros în vestul, centrul şi nordul ţării, iar seara şi noaptea şi în restul zonelor. Pe suprafeţe în general restrânse, trecător va ploua slab, iar la munte, îndeosebi la altitudini mari, la început vor fi ploi şi lapoviţă, iar noaptea vor predomina ninsorile.

    Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în a doua parte a intervalului în zona Carpaţilor Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 10 grade, iar cele minime între -1 şi 5 grade.

    ANM: Prognoza meteo pentru zilele de 19, 20, 21 noiembrie 2021

    Pe final de săptămână, valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale specifice pentru a doua decadă a lunii noiembrie. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi ridicată în vestul, nordul şi centrul ţării, precum şi în zonele de munte.


    Te-ar mai putea interesa

    Când se seamănă semințele de roșii Subvenții APIA la ovine/caprine, reguli finale: Berbecii cu origine și adeverința de la asociații – eliminate! Șeful de la Agricultură – anunț în Parlament despre plata subvențiilor APIA

    Ultimele știri

    Cod galben de vânt în 15 județe. Rafalele pot atinge 90 km/h România – primul loc în UE anul trecut la suprafața cultivată cu porumb și floarea-soarelui Rezultate solide pentru Agricover în 2023 și peste 10.000 de fermieri în portofoliu