• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Agricover are o nouă identitate vizuală!

    Angelica Lefter -

    Agricover – liderul pieței de agribusiness din România, a finalizat un amplu proces de rebranding desfășurat anul acesta. Rebrandingul a fost generat de nevoia de aliniere a brandului Agricover la stadiul actual de dezvoltare a afacerii.

    Directorul general Agricover Holding, Liviu Dobre, a menționat că Agricover trece astfel la o nouă etapă de transformare pentru a susține afacerile fermierilor în continuare.

    ”Agricover trece la o nouă etapă de dezvoltare și transformare a modelului de business pentru a susține în continuare dezvoltarea afacerilor fermierilor și prosperitatea acestora. Din această perspectivă, vom continua să fim inovatori în finanțarea fermierilor și în distribuția de tehnologii agricole însă vom adăuga ofertei noastre și servicii de agricultură digitală. Acestea vor fi oferite prin intermediul unei platforme specializate care să vină în întâmpinarea nevoilor în transformare ale fermierilor în drumul lor către agricultura sustenabilă”, a afirmat Liviu Dobre, director general Agricover Holding.

    Proiectul de rebranding a început cu formularea actualizată a viziunii și a vizat atât definirea strategiei de comunicare aliniată strategiei de business, cât și consolidarea culturii organizaționale și, evident, dezvoltarea unor noi elemente de identitate vizuală și verbale care să susțină atingerea obiectivelor. Agricover a avut o creștere constantă pe parcursul celor peste 20 de ani, având la bază un model de afaceri dinamic, care s-a redefinit pentru a susține misiunea de pionier și dezvoltator de agribusiness în mod inovator, creator de progres și prosperitate la scară socială.

    Agricover. The next generation in agribusiness.

    Agricover este un grup de companii performant în agribusiness-ul european, un generator de soluții inovatoare care transformă afacerile și viața fermierilor pe termen lung.

    Noua identitate de brand definește poziția liderului vizionar și inovativ în agribusiness care agregă soluții și tehnologii de ultimă oră pentru a crea progres și a susține dezvoltarea de comunități puternice de fermieri performanți.

    Agricultura este factor de progres, iar Agricover și-a asumat un rol activ în creșterea performanțelor fermierilor prin construirea mediului propice dezvoltării unei agriculturi sustenabile.

    Astfel, Agricover contribuie direct la creșterea performanței agriculturii românești și devine promotorul agriculturii digitale. Una dintre prioritățile companiei o reprezintă pregătirea unei noi generații de tineri lideri fermieri care să asigure transformarea agriculturii românești.

    Despre Agricover

    Încă de la înființare, Grupul Agricover şi-a propus să deservească fermierii români și să le ofere soluții inovatoare, adaptate nevoilor lor, astfel încât aceștia să își poată consolida în mod sustenabil productivitatea, prin acces la tehnologii agricole performante şi la soluţii de finanţare adaptate specificului sectorului agricol.

    Agricover Holding S.A. reunește Agricover S.A. (specializată în distribuția de tehnologii agricole), Agricover Credit IFN S.A. (instituția financiară nebancară specializată în finanțarea fermierilor) și Agricover Technology S.R.L. (prin care Grupul oferă fermierilor acces la cele mai noi inovații în agricultura mondială și, practic, le facilitează acestora o transformare a modului în care își desfășoară activitatea prin intermediul accesării tehnologiilor digitale).


    Te-ar mai putea interesa

    Un tânăr întors din Olanda și-a făcut plantație de lalele. Grădina poate fi vizitată gratuit Furtuna Renata ajunge în România – sunt așteptate ploi, vijelii și temperaturi scăzute Fertilizarea castraveților cu îngrășăminte bio – 6 rețete simple

    Ultimele știri

    UE intenţionează să îşi majoreze exporturile de alimente în China, în pofida tensiunilor comerciale Micii fermieri – subvenție APIA de 98,80 euro/ha. Banii se virează acum în conturi Lista produselor agricole din Ucraina pentru care se pot introduce taxe vamale