• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Sunward 3230, un miniîncărcător frontal care îți va face viața mai ușoară în fermă!

    agrointeligenta.ro -

    În orice fermă, aveți nevoie de un echipament robust, puternic și fiabil, care să vă ușureze munca și să deveniți mai productiv. Modelul 3230 este unul dintre cele mai apreciate miniîncărcătoare frontale Sunward de către clienții din România și este ușor de intuit de ce. Sunward 3230 este ideal pentru transportul furajelor, porumbului, grâului și triticalelor. Puteți încărca, transporta și descărca cereale cu maximă ușurință și agilitate. Datorită dimensiunilor sale reduse, Sunward 3230 se manevrează cu lejeritate și se strecoară cu ușurință prin cele mai înguste spații.

    Miniîncărcătorul Sunward 3230 vă asigură 75 de cai putere, are o greutate de 3.450 de kilograme și o capacitate de încărcare de 1.100 de kilograme. Sunward 3230 reprezintă o nouă generație de utilaj compact multifuncțional, care combină tehnologiile electrică, hidraulică și mecanică. Grație inovației și folosirii tehnologiilor avansate, fiecare indicator de performanță atinge niveluri internaționale ridicate.

    Miniîncărcătorul frontal este de un real ajutor și în sectorul zootehnic. De la înlăturarea gunoiului, la curățarea padocului. Manipularea furajelor și a dejecțiilor devine floare la ureche cu ajutorul miniîncărcătorului Sunward 3230. Mecanizarea lucrărilor într-o fermă zootehnică este elementul cheie care vă garantează creșterea eficienței în muncă. Prin simpla schimbare a atașamentelor, miniîncărcătorul Sunward 3230 poate executa sarcini dintre cele mai diverse, între care încărcare/descărcare, ridicare, săpare și curățare.

    Sunward 3230 este soluția la îndemână pentru lucrările uzuale care nu pot fi efectuate cu un tractor dotat cu încărcător frontal. Un miniîncărcător este mult mai agil, mai ușor de manevrat și mai ușor de folosit. Se strecoară în cele mai inaccesibile locuri și face față cu brio terenului accidentat și nămolului. Furca, lopata și roaba sunt acum ușor de înlocuit grație miniîncărcătorului frontal Sunward 3230, utilaj compact care poate fi folosit și într-un grajd sau hală de dimensiuni reduse.

    Motorul KUBOTA este puternic, fiabil, produce un zgomot redus și se încadrează în toate standardele de emisii de dioxid de carbon ale diferitelor regiuni ale lumii. Structura miniîncărcătorului Sunward 3230 permite ca utilajul să aibă o înălțime de ridicare peste media celorlalți producători. Sistemul unic de încărcare verticală asigură o capacitate mare de înălțare, ridicarea la înălțimi mari și parcurgerea unei distanțe mari până la descărcare. Sistemul hidraulic orizontal ridică partea mobilă a cupei într-un unghi optim, astfel încât materialul din cupă să nu fie vărsat accidental.

    Interiorul este spațios și îi conferă operatorului o vizibilitate excelentă. Accesul în interior este facil, atât la intrare, cât și la ieșire. Toate butoanele și comenzile sunt ușor de accesat, iar întreg panoul de bord este intuitiv. Joystick-urile sunt ușor de folosit și agile, astfel încât să ajute la eficientizarea muncii. Miniîncărcătorul Sunward 3230 este echipat standard cu sistem de încălzire și aer condiționat.

    Sunward pune accent pe siguranța în muncă și protecția operatorului. Astfel, cabina miniîncărcătorului SWL 3230 respectă normele FOPS/ROPS, de protecție în caz de răsturnare și de protecție împotriva pericolelor externe. Totodată, utilajul este dotat cu sisteme de avertizare acustică și luminoasă pentru marșarier, dar și în caz de pericol de răsturnare.

    Pentru o întreținere conformă și acces facil la componentele utilajului, miniîncărcătorul Sunward 3230 are 3 trăsături definitorii. Cabina se basculează la 30°, capota motorului se ridică la 60°, iar portiera din spatele utilajului se deschide la 90°. Alte dotări standard sunt: sistem hidraulic suplimentar, asistență la coborâre, funcție de nivelare, cuplă rapidă, lumini de lucru și altele.

    Compania UTILBEN este unic importator al utilajelor Sunward în România. Prin colaborarea cu UTILBEN, aveți parte de beneficii unice la achiziționare unui utilaj Sunward: 3 ani garanție, livrare rapidă, piese de schimb pe stoc și service profesionist. Sunward s-a impus rapid pe piața din Europa și a vândut aici peste 15.000 de utilaje, un aspect care denotă încrederea pe care o au clienții europeni în acest brand.

     

    UTILBEN, garanția utilajelor fiabile!

    Adresă: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca
    Telefon: 0733 040 000
    Email: contact@utilben.ro
    Website: www.utilben.ro


    Te-ar mai putea interesa

    Furtuna Renata ajunge în România – sunt așteptate ploi, vijelii și temperaturi scăzute Lege nouă: Obligație pentru toți conducătorii de tractoare A apărut în supermarketuri carnea de miel adusă din Australia

    Ultimele știri

    Fonduri europene pentru achiziția de utilaje – AFIR a publicat a doua versiune a Ghidului Polonia: Fermierii – subvenție de 250 euro/ha pentru grâul vândut până pe 10 martie Fermele și cooperativele pot accesa un nou ajutor pentru gunoiul de grajd