• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Știri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Meteorologii anunță când vin ploile. Graficul precipitațiilor pentru următoarele două săptămâni!

  Roxana Dobre -

  Prognoza emisă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) pentru următoarele două săptămâni! Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în prima parte din luna martie, intervalul 7 – 20 martie și cum se prezintă graficul precipitațiilor în majoritatea regiunilor din țară.

  Prognoza meteo pentru zona Banatului în intervalul 7 martie – 20 martie

  Până spre sfârșitul primei săptămâni vremea se va răci și va deveni deosebit de rece pentru această dată, media maximelor termice coborând până în jurul a 3 grade, iar a minimelor până spre -9…-10 grade. Ulterior valorile termice vor crește, astfel că în ultimele zile ale intervalului temperaturile maxime vor atinge în medie 12…14 grade, iar cele minime 1…2 grade.

  Probabilitatea de precipitații slabe va fi mai mare în primele și în ultimele zile ale intervalului.

  Prognoza meteo pentru zona Crișanei în intervalul 7 martie – 20 martie

  Valorile termice vor fi în scădere până în jurul datei de 11 martie, când media maximelor va fi de 2…3 grade, iar a minimelor de -9…-8 grade. În zilele următoare vremea va intra într-un proces de încălzire, iar media temperaturilor maxime din ultimele zile de prognoză va ajunge să atingă 12…14 grade și a minimelor 0…2 grade.

  Pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, cu o probabilitate mai mare în primele și în ultimele zile de prognoză.

  Prognoza meteo pentru zona Transilvaniei în intervalul 7 martie – 20 martie

  În prima săptămână de prognoză vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă, cu o medie a temperaturilor maxime cuprinsă între -2 și 2 grade și a minimelor între -7 grade în prima dimineață și -14 grade în ultima. În cea de a doua săptămână se va încălzi, iar media maximelor va ajunge să atingă în ultimele zile 10…12 grade și a minimelor -3…-1 grad.

  Temporar se vor semnala precipitații în general slabe cantitativ, cu o probabilitate mai mare în perioada 7 – 9 martie, dar și după 16 martie.

  Prognoza meteo pentru zona Maramureșului în intervalul 7 martie – 20 martie

  Până spre sfârșitul primei săptămâni, vremea va fi deosebit de rece pentru această dată, media temperaturilor maxime va coborî spre 1 grad, iar a minimelor spre -10…-11 grade. În zilele care vor urma se va încălzi treptat, astfel că în ultimele zile de prognoză media temperaturilor maxime, pe întreaga regiune, va ajunge să se situeze, în jurul a 12 grade, iar a minimelor se va apropia de 0 grade.

  Temporar se vor semnala precipitații slabe cantitativ, între 7 și 9 martie și din nou, după 16 martie.

  Prognoza meteo pentru zona Moldovei în intervalul 7 martie – 20 martie

  Vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă, până în jurul datei de 11 martie, când media maximelor termice va fi de doar -2…-1 grad, iar a minimelor de -10…-8 grade. Apoi se va încălzi treptat, astfel că după data de 15 martie media temperaturilor maxime va fi între 10 și 12 grade, iar a minimelor între -1 și 1 grad.

  Temporar se vor semnala precipitații slabe cantitativ, cu o probabilitate mai mare între 7 și 11 martie și după data de 16 martie.

  Prognoza meteo pentru zona Dobrogei în intervalul 7 martie – 20 martie

  Valorile termice vor fi în scădere până în jurul datei de 11 martie, când media maximelor va atinge -1 grad, iar a minimelor -6 grade. În zilele următoare vremea va intra într-un proces de încălzire, iar media temperaturilor maxime din ulimele zile de prognoză va ajunge la 8…10 grade și a minimelor la 1…2 grade.

  Trecător vor fi posibile precipitații slabe cantitativ aproape în fiecare zi.

  Prognoza meteo pentru zona Munteniei în intervalul 7 martie – 20 martie

  Valorile termice vor fi în scădere, maximele, de la o medie de 4 grade, în prima zi, până la 0 grade în jurul datei de 11 martie, iar minimele de la o medie de -2 grade la început, până la -9 grade spre sfârșitul primei săptămâni. În intervalul următor se va încălzi, astfel încât în ultimele zile media maximelor va fi de 11…12 grade, iar a minimelor de 0…1 grad.

  Trecător vor fi posibile precipitații aproape în fiecare zi, dar mai ales în intervalul 7-10 martie.

  Prognoza meteo pentru zona Olteniei în intervalul 7 martie – 20 martie

  Vremea se va răci până spre sfârșitul primei săptămâni, când media maximelor termice se va situa în jurul a 2 grade, iar a minimelor va atinge -11…-10 grade. În intervalul care va urma, tendința generală va fi de creștere a valorilor termice, astfel încât, în ultimele zile de prognoză maximele vor atinge în medie 12…13 grade, iar minimele 0…2 grade.

  Probabilitatea mai mare de apariție a precipitațiilor va fi între 7 și 11 martie, precum și după data de 17 martie.


  Te-ar mai putea interesa

  Județul în care toată suprafața de porumb neirigat este compromisă din cauza secetei Subvenții 2024 – listele cu fermierii controlați de APIA în fiecare județ Fermierii afectați de secetă vor fi despăgubiți. Ministrul Barbu: Cuantum între 200 și 250 euro/ha

  Ultimele știri

  Sprijin pentru micii producători! DAJ Giurgiu redeschide piața volantă! Terenuri agricole vândute cu 10.000 euro/ha pentru construirea unui parc fotovoltaic Egiptul și Algeria – achiziții masive de grâu din Rusia, Ucraina și Bulgaria