• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Echipamentele Enorossi de prelucrare a fânului, perfecte pentru nevoile fermierilor români

    agrointeligenta.ro -

    UTILBEN este o companie dinamică și inovativă, iar completarea portofoliului cu utilaje și echipamente agricole care să vină în sprijinul fermierilor români reprezintă o prioritate. În România de azi, există suprafețe imense nelucrate, pentru că sunt considerate potrivnice sau improprii culturilor, însă, cu abordarea potrivită, aceste pârloage pot deveni pășuni. Cu ajutorul echipamentelor de prelucrare a fânului, micile ferme zootehnice pot deveni mai productive și proprietarii acestora pot obține un profit consistent.

    Producătorul italian de echipamente agricole Enorossi este recunoscut la nivel mondial pentru soluțiile pe care le oferă în domeniul prelucrării fânului: cositori, greble de răvășit, greble de adunat și prese de baloturi

    Cel mai ușor este să urmezi un exemplu de succes, să înveți de la cei mai buni. În acest caz, exemplul cel mai elocvent este Italia. Fermierii de acolo au trecut prin situațiile pe care le întâlnim zilnic în România – terenuri inaccesibile și dificil de lucrat – și au găsit soluții viabile. Producătorul italian de echipamente agricole Enorossi este recunoscut la nivel mondial pentru soluțiile pe care le oferă în domeniul prelucrării fânului: cositori, greble de răvășit, greble de adunat și prese de baloturi.

    Compania Enorossi are peste 50 de ani de experiență în domeniul fabricării echipamentelor

    De ce Enorossi?

    În primul rând, pentru că Italia are o tradiție importantă în fabricarea de echipamente agricole fiabile. Compania Enorossi are peste 50 de ani de experiență în domeniu, perioadă în care s-a perfecționat continuu și a inovat. Enorossi s-a dezvoltat din punct de vedere tehnic și și-a câștigat reputația de fabricant de echipamente eficiente în câmpul muncii și rezistente în timp. Producătorul italian pune accent pe simplitate, costuri mici de întreținere și un impact redus asupra mediului înconjurător.

    UTILBEN a încheiat un parteneriat solid cu Enorossi, ceea ce se traduce în furnizarea unor echipamente agricole care să satisfacă nevoile fermierilor români, adică soluții tehnice și comerciale optime

    Ca dovadă a calității produselor Enorossi, producătorul italian a intrat pe piața americană în 1989, iar pe cea canadiană, în 1993. Iar acestea sunt doar câteva exemple. UTILBEN a încheiat un parteneriat solid cu Enorossi, ceea ce se traduce în furnizarea unor echipamente agricole care să satisfacă nevoile fermierilor români, adică soluții tehnice și comerciale optime.

    Producătorul italian pune accent pe simplitate, costuri mici de întreținere și un impact redus asupra mediului înconjurător

    În completarea echipamentelor Enorossi de prelucrare a fânului, UTILBEN vă propune tractoarele Kioti. UTILBEN este unic importator în România pentru gama de tractoare de la 21 la 125 de cai putere. Toate utilajele Kioti respectă normele de poluare Stage V, ceea ce înseamnă că pot fi înmatriculate și pot circula legal pe drumurile publice din țara noastră. Tractoarele Kioti sunt ideale pentru agricultură, legumicultură, zootehnie, viticultură și pomicultură.

    Tractoarele Kioti sunt ideale pentru agricultură, legumicultură, zootehnie, viticultură și pomicultură

    Totodată, UTILBEN vine în sprijinul fermierilor români cu pachete formate din tractoare și echipamente agricole potrivite pentru o gamă largă de activități. UTILBEN le oferă clienților săi soluții de finanțare flexibilă pentru momentele în care fermierii au mare nevoie de ajutor și nu au resursele financiare necesare. În plus, UTILBEN este alături de clienții săi și după achiziționarea unui utilaj sau echipament și le pune la dispoziție două sedii de service în București și Cluj, 15 mașini de service pentru intervenție rapidă, tehnicieni experimentați și piese de schimb multi-brand.

    Pentru oferta completă de echipamente agricole Enorossi, accesați www.utilben.ro sau vorbiți cu un reprezentant UTILBEN la numărul de telefon 0733 040 000.


    Te-ar mai putea interesa

    Preț carne 2024. Cât costă un kilogram de carne de porc cumpărată de la un mic fermier MADR lansează programul „Un tractor pe fermă” pentru fermierii până în 400 de hectare Subvenții APIA la ovine/caprine, reguli finale: Berbecii cu origine și adeverința de la asociații – eliminate!

    Ultimele știri

    România ar putea avea un laborator care să efectueze analizele pentru mierea din afara UE UCPR: Produsele avicole obținut în fermele din România sunt sigure din punct de vedere al sănătăţii Situație fără precedent în SUA: Gripă aviară depistată la vaci de lapte