• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Tractoarele Kioti RX sunt alegerea ideală pentru fermierii din România

    agrointeligenta.ro -

    Ai nevoie de un tractor puternic și rezistent, care să facă față cu brio lucrărilor agricole sau zootehnice? Modelul Kioti RX7330PC-EU este un utilaj care vă asigură o forță impresionantă de muncă, ușurință în operare și mentenanță facilă.

    Tractorul Kioti RX7330PC-EU este dotat cu un motor puternic, de 73 de cai putere, care vă garantează îndeplinirea unui număr mare de sarcini, indiferent de aplicație. În plus, cabina dotată cu instalație performantă de climatizare, scaun ergonomic pentru operator și comenzi intuitive vă asigură tot confortul de care aveți nevoie pentru o zi lungă de lucru.

    „Dacă ai orice treabă de făcut, tractoarele Kioti o vor face!” este sloganul producătorului de utilaje Daedong, ce poartă denumirea comercială Kioti. De 75 de ani, numele Kioti este sinonim cu termenul „fiabil”. Compania și-a câștigat statutul de lider național în domeniu, cu o cotă de piață de 35% în Coreea de Sud. Iar această filozofie bazată pe dezvoltare continuă, inovație și depășirea barierelor s-a transpus în tractoarele fabricate.

    Compania UTILBEN este unic importator în România pentru gama de tractoare Kioti de la 21 la 125 de cai putere, iar toate utilajele respectă normele de poluare Stage V și pot fi conduse legal pe drumurile publice din țara noastră. Tractoarele Kioti sunt ideale pentru agricultură, legumicultură, zootehnie, viticultură, pomicultură și peisagistică.

    Motorul diesel cu 4 cilindri în linie vă asigură un consum redus de combustibil și performanțe de top. Capacitatea cilindrică a acestuia este de 2.435 de centimetri cubi și ajunge la 2.600 de rotații pe minut. Rezervorul de combustibil are 95 de litri, așa că nu trebuie să vă faceți griji privind alimentarea. Debitul asigurat de sistemul hidraulic este de 73 de litri pe minut, iar transmisia este power shuttle. Viteza maximă atinsă de tractorul Kioti RX7330PC-EU este de 38 de kilometri pe oră.

    Kioti RX7330PC-EU are 4×6 viteze și diferențiat blocabil pe axa spate. Dimensiunile tractorului Kioti sunt: 3.715 milimetri lungime, 1.960 de milimetri lățime și 2.655 de milimetri înălțime. Așadar, un utilaj compact, ideal pentru zonele greu accesibile. Garda la sol este de 440 de milimetri, ceea ce face ca acest tractor să se comporte ireproșabil chiar și pe teren accidentat sau noroios. Șanțurile, gropile sau denivelările nu sunt o problemă pentru Kioti RX7330PC-EU!

    Tractorul Kioti RX7330PC-EU cântărește 2.795 de kilograme, așa că este un utilaj agil și ușor de manevrat. Raza sa de întoarcere este de 3.370 de milimetri. Modelul RX7330PC-EU furnizat de UTILBEN este dotat cu încărcător frontal și tiranți. Încărcătorul frontal vă permite să ajungeți la o înălțime de 3.400 de milimetri și vă asigură un unghi de descărcare de 47 de grade. Cupa are o capacitate de 0,6 metri cubi și are o lățime de 2.130 de milimetri, ceea ce vă asigură un grad ridicat de productivitate.

    Parteneriatul dintre UTILBEN și Kioti vă oferă beneficii unice și cele mai bune soluții agricole. Garanție de până la 5 ani în condiții excepționale față de ce oferă concurența, consultanță și service la nivel național, stoc de utilaje și piese de schimb în Cluj-Napoca, București și Iași, precum și o ofertă preferențială de finanțare cu dobândă zero!

    Pentru gama completă de tractoare Kioti, accesați site-ul www.utilben.ro și descoperiți utilajul perfect pentru dumneavoastră!

    UTILBEN, garanția utilajelor fiabile!
    Adresă: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca
    Telefon: 0733 040 000
    Email: contact@utilben.ro
    Website: www.utilben.ro


    Te-ar mai putea interesa

    Vremea se schimbă brusc. Alertă meteo de ploi, vânt puternic și ninsori în 22 de județe Comuna cu 5.000 de vaci. Mic crescător: Dăm laptele la procesator, suntem departe de oraș Subvenții APIA: Terenurile tăiate de la plata pe suprafață începând cu acest an

    Ultimele știri

    Pericle Sălceanu – student bursier și om de bază în ferma de 3.000 de oi a familiei Satul cu cea mai gustoasă brânză. Oile pasc iarbă pe soluri sărăturate și bogate în minerale Prețul grâului și porumbului de pe stoc și din noua recoltă în portul Constanța