• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Fermierii care vin la FFExpo 2022 își pot negocia cel mai bun preț la îngrășămintele CICh Năvodari!

    Roxana Dobre -

    Combinatul de Îngrășăminte Tehnologice CICh Năvodari, singurul combinat de îngrășăminte care încă mai funcționează în România la capacitate maximă, va fi prezent în cadrul Târgului de Agricultură Forța Fermierilor EXPO (FFExpo) 2022. Agricultorii care vor participa la eveniment – unul cu acces liber – vor avea astfel ocazia să își negocieze cel mai bun preț pentru îngrășămintele din noul an agricol.

    Târgul Forța Fermierilor Expo (FFExpo) va aduce împreună cele mai importante companii de inputuri de pe piața românească, care vor oferi fermierilor atât soluții și tehnologii pentru culturile agricole cât și noutăți de top. Specialiștii CICh Năvodari vor participa la FFExpo, organizat în perioada 13-15 octombrie, lângă București, la KM 23 al autostrăzii A1, în dreptul localității Bolintin-Deal, în parcul industrial CTPark Bucharest West.

    ”Suntem alături de fermierii români de peste 20 de ani și oferim consultanță de specialitate în toate zonele țării cu o echipă ce este pregătită să răspundă tuturor solicitărilor. Noi, CICh Năvodari, susținem fermierii și agricultura românească, de aceea suntem în prezent singurul combinat de îngrășăminte care încă mai produce în România. Vom fi prezenți în intervalul 13-15 octombrie la Târgul FFExpo, unde reprezentanții noștri vor prezenta soluțiile inovatoare ale CICh Năvodari, produse sustenabile pentru agricultura românească și nu numai”, a spus Alexandru Dumitru, Director Comercial Cich.

    Tehnologiile de fertilizare ale culturilor agricole și horticole – prezentate fermierilor

    Fermierii care vor participa la FFExpo vor avea ocazia să găsească la standul CICh soluții de fertilizare și scheme ecologice,  prietenoase cu mediul care pot fi aplicate la culturile vegetale sau horticol.

    ”Le vom putea expune vizitatorilor standului nostru tehnologiile de fertilizare ale culturilor agricole și horticole, tehnologii cât mai prietenoase cu mediul înconjurător. De asemenea, gama Bio și biostimulatorii profesionali din portofoliul companiei sunt un element foarte important ce va fi supus discuțiilor. Atunci când vine vorba de protecția fosforului împotriva fenomenelor de blocare cunoscute, gama Nutri-Top este lider de piață. O singura granulă de îngrășământ din gama Nutri-Top este unică, având în compoziție un polimer de protecție al fosforului, acizi humici și fulvici, aminoacizi și vitamine, cât și un inhibitor de nitricare a azotului”, a mai explicat Directorul Comercial CICh Năvodari.

    Cel mai performant inhibitor de protecție a azotului – promovat la standul CICh

    Reprezentantul CICh a completat că fermierii vor afla și cum funcționează cel mai performant inhibitor de protecție a azotului.

    ”Avem în portofoliu cel mai performant inhibitor de protecție a azotului din România, cu azotul disponibil culturilor pentru o perioadă de la 90 până la 110 zile. Se asigură astfel necesarul de azot plantelor printr-o singură trecere în culturile agricole. Vom fi prezenți și la Agrointeligența Summit 2022 unde vom aduce în discuție noile noastre proiecte pentru anii următori, menite să acopere nevoile agricultorilor români”, a menționat specialistul.

    FFExpo – Primul târg de agricultură dedicat fermei de familie

    FFExpo are loc în perioada 13-15 octombrie, în apropiere de București, la KM 23 al autostrăzii A1, în dreptul localității Bolintin-Deal, în parcul industrial CTPark Bucharest West. Evenimentul este organizat de către Agrointeligența, Asociația Forța Fermierilor, Consiliul Județean Giurgiu și CTPark România.

    În ziua deschiderii oficiale, joi, 13 octombrie, în spațiul amenajat vor avea loc Congresul Fermierilor și Balul Fermierilor 2022. A doua zi, vineri, 14 octombrie, se va desfășura Agrointeligența Summit 2022. Ziua de sâmbătă este dedicată zootehniei!


    Te-ar mai putea interesa

    Familia Moraru a investit în prima fermă pentru creșterea tradițională a puilor în aer liber Victorie a fermierilor – Bruxelles a cedat! Derogări la GAEC 6,7 și 8, și protecție pentru micii fermieri Adeverința pentru subvențiile de la APIA – doar cu semnătura primarului

    Ultimele știri

    Ajutor de stat pentru fermierii care au pierderi din cauza prețului mic la cereale Alertă meteo de ploi, rafale de vânt și precipitații mixte până joi seara Rasa de găini Rhode Island: caracteristici, producție de ouă, îngrijire