• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Titan Machinery România vine la FFExpo 2022! Gama completă de utilaje de care are nevoie fiecare fermier!

    Roxana Dobre -

    Oferte speciale și prețuri promoționale la standul firme Titan Machinery România, din cadrul FFExpo 2022 – primul târg de agricultură dedicat fermei de familie! Evenimentul toamnei pentru agricultură și zootehnie se desfășoară în perioada 13-15 octombrie, lângă București, în parcul industrial CTPark Bucharest West, la KM 23 al autostrăzii A1, în dreptul localității Bolintin-Deal.

    Fermierii care vor participa la Târgului FFExpo 2022 au ocazia să beneficieze de prețuri promoționale și tehnică agricolă de top oferite de compania Titan Machinery România, la Târgului FFExpo 2022.

    ”Titan Machinery România are deosebita plăcere de a vă invita să ne treceți pragul standului de la Expoziția Forța Fermierilor. Compania Titan Machinery România va fi pregătită să vă întâmpine cu tractoare de ultimă generație cu 3 și 5 ani garanție, utilaje Maschio Gaspardo cu prețuri promoționale de lichidare de stoc, remorci Pronar, semănători premium Väderstad și balotiere de ultimă generație”, a declarat Bogdan Constantin, PR & Communication Specialist Titan Machinery România.

    Noutăți, premii și oferte dintre cele mai atractive, la standul Titan Machinery România

    Titan Machinery România va oferi în cadrul expoziției organizate de Asociația Forța Fermierilor și Agrointeligența, posibilitatea fiecărui fermier de a achiziționa noua generație de combine Case IH Axial-Flow din 2023, la prețul din 2022.

    ”De asemenea, echipa Titan Machinery va avea mare grijă să vă întâmpine și cu noutăți în materie de tehnică agricolă avansată, cu oferte dintre cele mai atractive, cu consiliere și nu în ultimul rând cu premii și cu voie bună. Titan Machinery România este singura companie care oferă 5 ani garanție pentru toate tractoarele de ultimă generație mai mari de 150 CP. De asemenea, în această lună, Titan Machinery România oferă posibilitatea fiecărui fermier de a achiziționa noua generație de combine Case IH Axial-Flow din 2023, la prețul din 2022. În materie de agricultură de precizie Titan Machinery România oferă sisteme universale de autoghidare cu RTK+ inclus din noua gamă T-Line Pro Track la prețuri promoționale. Vă așteptăm cu drag!”, a mai transmis reprezentantul companiei.

    FFExpo 2022 se deschide joi, 13 octombrie, lângă București

    FFExpo 2022 va debuta joi, 13 octombrie și se încheie sâmbătă, 15 octombrie. Evenimentul este organizat de către Agrointeligența și Asociația Forța Fermierilor, alături de Consiliul Județean Giurgiu și CTPark România.

    Târgul de Agricultură Forța Fermierilor EXPO (FFExpo) 2022 se desfășoară lângă București, la KM 23 al autostrăzii A1, în dreptul localității Bolintin-Deal, în parcul industrial CTPark Bucharest West.

    În cele trei zile de expoziții, discuții și prezentări, fermierii vor avea ocazia să găsească cele mai bune soluții pe care furnizorii de produse și servicii le au pentru exploatațiile mici și mijlocii, pentru ferma de familie, atât din sectorul vegetal, cât și din zootehnie.

    În ziua deschiderii oficiale, joi, 13 octombrie, în spațiul amenajat vor avea loc Congresul Fermierilor și Balul Fermierilor 2022. A doua zi, vineri, 14 octombrie, se va desfășura Agrointeligența Summit 2022. Ziua de sâmbătă, 15 octombrie, este dedicată zootehniei.


    Te-ar mai putea interesa

    A apărut în supermarketuri carnea de miel adusă din Australia Comunele din România unde fermierii primesc subvenții APIA în plus la hectar Făinarea la măr. Semnele atacului, combatere

    Ultimele știri

    UE intenţionează să îşi majoreze exporturile de alimente în China, în pofida tensiunilor comerciale Micii fermieri – subvenție APIA de 98,80 euro/ha. Banii se virează acum în conturi Lista produselor agricole din Ucraina pentru care se pot introduce taxe vamale