• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Carmeuse Agro România vă invită la Târgul anului! Cele mai noi soluţii pentru cele mai bune producţii – la FFExpo între 13 și 15 octombrie!

    agrointeligenta.ro -

    Carmeuse Agro România, partener Agrointeligența, va fi prezentă la Târgul de Agricultură Forţa Fermierilor Expo 2022 (FFExpo), între 13 şi 15 octombrie în Bolintin-Deal în parcul industrial CTPark Bucharest West pentru a vă prezenta cele mai noi rezultate şi recomandări privind gamele de produse TERRACALCO şi OPTILIT, atât de apreciate şi folosite de fermierii de pe toate continentele.

    “Ne simţim extrem de onoraţi să fim prezenţi, la prima ediţie a târgului FFExpo. Sperăm ca fermierii să vină, în număr cât mai mare, pentru a descoperi noutăţile pe care companiile prezente le oferă. Noi vom fi acolo, aşteptându-i pentru a le împărtăşi cele mai noi rezultate, experienţe şi recomandări cu privire la utilizarea produselor şi serviciilor noastre!”, a spus Bogdan Costea, Market Manager Agricultură Europa la CARMEUSE.

    Produsul-vedetă al companiei CARMEUSE, disponibil la FFExpo

    CARMEUSE reprezintă un simbol al inovaţiei continue în agricultură şi zootehnie, dezvoltând cu profesionalism o multitudine de soluţii naturale pe bază de calciu, sub toate formele şi pentru toate aplicaţiile (de la agricultură, la construcții, stabilizări de terenuri, industrie, mediu, etc). În Agricultură de exemplu, produsul Terracalco 95 beneficiază de o încredere şi recunoaştere internaţională pe scară largă, câştigând numeroase premii şi aprecieri.

    Grupul Carmeuse, companie de familie dar prezentă cu fabrici pe aproape toate continentele, are 3 fabrici în România (la Deva, Câmpulung Muscel şi Fieni) unde produce soluţii pentru agricultură:

    – Soluţiile de îmbunătăţire a solului şi creştere a producţiilor – TerraCalco® 95 şi TerraCalco® 55 ECO
    – Soluţii de uscare şi aşternut curat al animalelor – Optilit®
    – Soluţii pentru grădina ta (gazon, grădina de legume, solar, seră, pomi fructiferi) – Terralco garden
    – Soluţii pentru cartarea şi analiza solului Agroforce și alte surprize.

    “Agricultura este mai mult decât o meserie, având în centrul ei omul, fermierul, care trudeşte zi şi noapte, pentru a asigura hrana noastră, a tuturor. Dragi fermieri, respectul pe care vi-l purtăm este enorm iar scopul principal al echipei Carmeuse Agro este acela de a vă fi partener, pentru ca dvs,, să obţineți cele mai bune rezultate posibile de pe terenul pe care îl cultivați, iar solul atât de prețios pe care îl lucrați să vă fie sprijin şi cea mai mare bogăţie pe care o aveți! Fermierii au folosit Terracalco, folosesc şi vor folosi acest produs minunat – substanţa activă cu rezultate deosebit de bune, uimitoare chiar, atât din punct de vedere al uşurinţei cu care se lucrează solul după folosirea acestuia cât şi al producţiei înregistrate la hectar. Credem că Terracalco nu ar trebui să lipsească din planul de fertilizare deoarece este adresat direct solului dar şi plantei, iar rezultatele pozitive se văd imediat şi cel mai important durează pe termen lung! Ne dorim să considerați Terracalco, produsul cu care să să vă începeți tehnologia, orice cultură ați înfiinţa, iar pe noi CARMEUSE, partenerii dvs. pentru cele mai bune rezultate!”, a fost mesajul transmis de Bogdan Costea.

    Alături de Bogdan Costea, la standul Carmeuse vor fi Florin Turturea, Team Manager Agricultură Carmeuse România, Cătălin Ispas – TSR Romania Sud și Florentin Rusu, TSR România Est.

    FFExpo 2022 se deschide joi, 13 octombrie, lângă București

    FExpo 2022 va debuta joi, 13 octombrie și se încheie sâmbătă, 15 octombrie. Evenimentul este organizat de către Agrointeligența și Asociația Forța Fermierilor, alături de Consiliul Județean Giurgiu și CTPark România.

    Târgul de Agricultură Forța Fermierilor EXPO (FFExpo) 2022 se desfășoară lângă București, la KM 23 al autostrăzii A1, în dreptul localității Bolintin-Deal, în parcul industrial CTPark Bucharest West.

    În cele trei zile de expoziții, discuții și prezentări, fermierii vor avea ocazia să găsească cele mai bune soluții pe care furnizorii de produse și servicii le au pentru exploatațiile mici și mijlocii, pentru ferma de familie, atât din sectorul vegetal, cât și din zootehnie.

    În ziua deschiderii oficiale, joi, 13 octombrie, în spațiul amenajat vor avea loc Congresul Fermierilor și Balul Fermierilor 2022. A doua zi, vineri, 14 octombrie, se va desfășura Agrointeligența Summit 2022. Ziua de sâmbătă, 15 octombrie, este dedicată zootehniei.

    Programul zilnic este între 9.30 – 17.30.


    Te-ar mai putea interesa

    Mușcate: plantare, îngrijire, înmulțire Bursa ploilor – cât a plouat până astăzi în fiecare județ ANM a emis o alertă meteo de vijelii și averse torențiale în 18 județe până joi dimineață

    Ultimele știri

    Program APIA de 1 Mai și Paște 2024. Zilele în care se mai fac plăți pentru subvenții Czajkowski, de la A050, cea mai performantă semănătoare pentru strip-till Vremea de Florii. Anunțul șefei ANM, Elena Mateescu