• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Calitățile tractoarelor Kioti fabricate integral în Coreea de Sud

  agrointeligenta.ro -

  „Dacă ai orice treabă de făcut, tractoarele Kioti o vor face!” este sloganul producătorului de utilaje sud-coreean Kioti. Cu o istorie de 75 de ani, numele Kioti este sinonim cu termenul „fiabil”, datorită rigorii asiatice și apropierii de perfecțiune. Atenția la detalii, inovația și tehnologia de top definesc tractoarele Kioti, devenite din ce în ce mai atractive pentru fermierii români grație performanțelor pe care le asigură și unui excelent raport calitate-preț.

  Producătorul Kioti și-a câștigat statutul de lider național în domeniu, cu o cotă de piață de 35% în Coreea de Sud. Iar această filozofie bazată pe dezvoltare continuă și depășirea barierelor s-a transpus în tractoarele fabricate.  Compania UTILBEN
  este unic importator în România pentru gama de tractoare Kioti de la 21 la 125 de cai putere, iar toate utilajele respectă normele de poluare Stage V și pot fi conduse legal pe drumurile publice din țara noastră. Tractoarele Kioti sunt ideale pentru agricultură, legumicultură, zootehnie, viticultură, pomicultură și peisagistică.

  Kioti și-a împărțit gama de tractoare în 6 serii, cea mai nouă fiind Seria HX, un etalon în materie de inginerie, design și funcționalitate. Vă prezentăm, pe scurt, avantajele unice ale celor 6 serii de tractoare Kioti.

  Tractoarele Kioti din Seria CS sunt simplu de operat, ușor de întreținut și greu de întrecut! Cu motoare cuprinse între 21 și 24,5 cai putere, tractoarele Kioti CS vă garantează îndeplinirea unui număr mare de lucrări agricole și peisagistice.

  Tractoarele Kioti din Seria CK se remarcă printr-un design compact și confort sporit pentru operator. Tractoarele Kioti CK sunt dotate cu motoare puternice, dar econome, cuprinse între 25 și 50 de cai putere.

  Tractoarele Kioti din Seria DK și-au câștigat reputația de utilaje robuste. Motoarele sunt cuprinse între 45 și 58 de cai putere, au un consum scăzut de combustibil și, totodată, produc un zgomot redus.

  Tractoarele Kioti din Seria RX sunt un simbol al anduranței și al luxului. Beneficiază de instalație de climatizare, scaun ergonomic și comenzi intuitive. Iar, cu motoare cuprinse între 66 și 73 de cai putere, aceste tractoare au o forță impresionantă de muncă.

  Tractoarele Kioti din Seria PX sunt adevărați coloși. Cel mai puternic tractor din această serie ajunge la 125 de cai putere și este special creat pentru cele mai dificile sarcini agricole. Tractoarele Kioti din Seria PX sunt ideale pentru proprietarii de terenuri mari și ferme comerciale.

  Tractoarele Kioti din Seria HX sunt cel mai nou produs al companiei sud-coreene și sunt definite de tehnologie inovatoare și performanțe peste ce oferă concurența. Cel mai important producător de tractoare din Coreea de Sud face un pas important spre agricultura viitorului, prin dotarea tractoarelor Kioti HX cu motoare fiabile, de 120 de cai putere, prin crearea unui design exterior agresiv și prin confort sporit pentru utilizator.

  Parteneriatul dintre Kioti și UTILBEN vine la pachet cu beneficii unice pentru viitorii proprietari de tractoare. Garanție de până la 5 ani, în condiții excepționale față de ce oferă concurența, consultanță și service la nivel național oferit de UTILBEN, stoc de utilaje și piese de schimb. Pentru gama completă de tractoare Kioti, accesați site-ul www.utilben.ro/kioti și descoperiți utilajul perfect pentru dumneavoastră!


  Pentru mai multe detalii:

  -Sediul UTILBEN Cluj-Napoca
  Adresa: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca, jud. Cluj

  -Sediul UTILBEN Baciu
  Adresa: Strada Transilvaniei, nr. 446, Baciu, jud. Cluj

  -Sediul UTILBEN București
  Adresa: Strada Ithaca, nr. 400, Bolintin-Deal, jud. Giurgiu

  -Sediul UTILBEN Iași
  Adresa: Strada Transagropolis, nr. 4, Lețcani, jud. Iași

  Telefon: 0733.040.000
  Email: contact@utilben.ro
  Website: www.utilben.ro

  UTILBEN, garanția utilajelor fiabile

  Servicii UTILBEN:


  Te-ar mai putea interesa

  Tranșa a doua din subvenția APIA. Sumele care intră în conturile fermierilor Lege votată în Senat: Tractoarele se pot conduce și cu permis pentru alte categorii de vehicule MADR: Subvenția care intră în conturile fermierilor până pe 29 decembrie

  Ultimele știri

  Blocaj la plățile APIA – mai mulți fermieri nu-și pot lua subvențiile din cauza sistemului care dă erori Fermierul Ionuț Olteanu: ”Trebuie să ne învățam să facem agricultură și cu apă foarte puțină!” Ultimul Agrifish din acest an – agenda. Ministrul Agriculturii participă din partea României