Tractoare și combine

Cât costă un tractor Lamborghini în România și cine comercializează acest brand exclusivist de utilaje

Tractoarele Lamborghini sunt disponibile și în România și, potrivit firmei care le comercializează la noi, vânzările merg destul de bine.

MAP – Mașini Agricole Performante este dealerul de utilaje agricole care are în portofoliul său și renumitele tractoare Lamborghini. Acestea sunt disponibile cu mai multe motorizări, iar prețul unei astfel de mașini agricole pornește de la 65.000 de euro și poate depăși 100.000 de euro.

Potrivit reprezentanților MAP, aceste tractoare sunt în atenția celor pasionați de brandul Lamborghini și a fermierilor care își permit să plătească cu 15-20% pentru un utilaj produs sub un brand exclusivist. Astfel, dacă motoarele unei astfel de mașini agricole sunt la fel de bune ca la orice alt tractor SAME Deutz-Fahr – având motor aceeași motorizare, designul este unul deosebit, dezvoltat de faimosul Giugiaro. Mai mult, la finele anului trecut, Lamborghini a primit Marele premiu pentru design acordat de o importantă revistă de specialitate din străinătate. În desemnarea câștigătorului, jurnaliștii au luat în calcul toate detaliile de design.

Pentru fanii brandului italian și nu numai, nu e un mister că Lamborghini face și tractoare. Fiul unui viticultor din nordul Italiei, Ferruccio Lamborghini a început, la mijlocul anilor `50, să producă aceste utilaje agricole cu care a devenit cunoscut și bogat, reușind să își cumpere numeroase mașini de lux pe care le-a și colecționat. În 1958, nemulțumit de modelul Ferrari 250GT, Lamborghini s-a întâlnit cu Enzo Ferrari și i s-a plâns de calitatea pieselor, fiind sfătuit să se întoarcă la tractoarele sale, că nu se pricepe la mașini sport. Acela a fost momentul în care Lamborghini a decis să producă și automobile, dar afacerea sa cu tractoare, deși acum în umbra luxoșilor bolizi, este în continuare un brand puternic pe piața de utilaje agricole, iar modelele noi sunt incisive și puternice, justificându-și prețurile piperate.

În România, fermierii care doresc să aibă un utilaj Lamborghini se pot adresa reprezentanților MAP pentru a alege, comanda și cumpăra tractorul care atrage toate privirile.

VIDEO – Promo la noul tractor Lamborghini NITRO


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


2 comentarii

  1. BAI JIGO DII ROMINESTI TRADATORI DE NEAM SI DE TARA …PAI VA LASATI PROSTITI DE BROSCARI CU BROASTELE IN GIT SI DE NEMTI RASISTI …PAI CA CA TII ASTIA AU PRESE STRUNGURI …FORJE …VA SCOATE CACARII DIN ASTEA CA PE BICICLETE JIGODIILOR CINE I CUNOASTE PE ACESTI AVARI STIE …CIND AMORTIZEZI FIERUL ….MAI BINE CU TRACTOR BRASOV …DACA VA INTELEGETI ..S AU TAF REGHIN ..MOTOR PERCHINSON …CHIAR UZATE MAXIM 10000….EURO …JHON DERR ,SAME ..VA VIND SI EU IEFTIN CA SINT FALIMENTAR NU AM CU CINE MA ASOCIA NUMAI JAVRE HOTI BLESTEMATI

    1. faptul ca tu esti un prost nu inseamna nimic. Si ca esti si falimentar arata ca este B o u. Ca nu faci nici productii si dai vina pe altii. Ce stii tu de tractoare performante?!!! Treci la capsuni…

Scrie un comentariu