• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Cine este East Agro și ce servicii oferă fermierilor

    Adrian Radu -

    East Agro, o asociere între Agroleg Varo și East Grain, este o entitate dedicată sprijinirii producătorilor agricoli în toate etapele procesului de la plantare și până la recoltare. Agroleg Varo, o companie specializată în comerțul de inputuri agricole și East Grain, cunoscută pentru activitatea sa în comerțul de cereale, plante oleaginoase și îngrășăminte, s-au unit pentru a forma East Agro în decembrie 2019.

    Oferind o gamă completă de servicii agricole, East Agro se distinge prin valoarea acordată parteneriatelor și relațiilor apropiate cu clienții săi. Deși acționează la nivel regional, în special în zona Transilvaniei, compania se străduiește să cunoască în profunzime fiecare client, indiferent de zona în care se află. Această abordare se realizează prin intermediul agenților de teren ai companiei, care construiesc și mențin legătura cu fermierii și partenerii din domeniul agricol.

    Cu un portofoliu diversificat, East Agro este un distribuitor de încredere al tuturor tipurilor de inputuri agricole. Compania oferă îngrășăminte, semințe, produse de protecția plantelor și alte produse speciale, acoperind majoritatea brandurilor cunoscute de pe piață. În plus, East Agro importă și unele produse specifice, completând astfel gama de oferte disponibile. Compania selectează cu atenție produsele furnizate de parteneri și se asigură că acestea sunt eficiente și competitive din punct de vedere al costurilor.

    ”Adunăm produsele de la companiile furnizoare, produse pe care considerăm că sunt de top, că își fac efectul, iar ca și costuri sunt raționale. Avantajul partenerilor noștri, clienților noștri, având în vedere că lucrează cu noi, este chiar prin prisma faptului că suntem un grup de mai multe firme și ne folosim de aceste sinergii, adică avem posibilitatea să vindem inputuri către fermieri, după care să oferim consultanță, logistică, dacă este nevoie, depozitare și, bineînțeles, achiziționarea culturilor, prin care ne putem compensa”, a declarat Gaspar Tamas, administrator East Agro.

    Avantajele colaborării cu East Agro în sectorul agricol

    Unul dintre avantajele deosebite ale colaborării cu East Agro constă în faptul că partenerii și clienții beneficiază de sinergiile oferite de grupul de firme. Astfel, East Agro nu doar furnizează inputuri agricole, ci oferă și consultanță, servicii logistice, depozitare și chiar achiziționarea culturilor agricole, oferind astfel posibilitatea de compensare a costurilor. Feedback-ul pozitiv primit de la piață confirmă faptul că această abordare integrată este apreciată și că există o cerere crescută pentru astfel de servicii.

    Pentru a consolida colaborarea și schimbul de informații între fermieri, colegi și furnizori, East Agro a creat forumul „East”. Această platformă facilitează comunicarea și partajarea celor mai noi tehnologii, informații și produse, menținându-i pe toți la curent cu evoluțiile pieței agricole, inclusiv produsele și tendințele actuale. Această inițiativă are un rol esențial în perioadele dificile, oferind un mediu de colaborare și sprijin reciproc în fața provocărilor cu care se confruntă industria agricolă.

    East Agro continuă să se dezvolte și să ofere sprijin complet producătorilor agricoli, de la momentul plantării până la recoltare. Cu o abordare orientată spre parteneriate și o gamă extinsă de servicii agricole, compania rămâne dedicată creșterii și evoluției fermierilor, contribuind astfel la dezvoltarea sectorului agricol în România. Toate detaliile despre East Agro pot fi găsite pe site-ul www.eastagro.ro.


    Te-ar mai putea interesa

    Răspunsul APIA pentru fermierii care așteaptă să încaseze subvențiile pe hectar și animale Stropiri la pomi în luna ianuarie. Tratamente de iarnă în livadă Cum și-a salvat ferma de la faliment un agricultor cu 150 de hectare

    Ultimele știri

    Fermă făcută scrum în județul Suceava! Toate cele 6.000 de animale au murit arse de vii Vine o criză a îngrășămintelor? Gabriel Ionescu, SEEFO: Prețurile sunt în creștere, stocurile – mai mici decât anul trecut APIA – anunț urgent pentru fermieri! Termen limită: 31 ianuarie!